Jeezkove oci, uz to tu bolo nie raz!!! Ked nechces, nepi, ja ta nenutim a ked ta niekto nuti, tak pi...mne to je sumafuk ci niekto pije, fajci, huli, fetuje...ked je dobry clovek, tak mi je to jednoooo!
@20 ja sa priznam prvy krat co som sa ako tak trosku povedzme opil bola rozlucka zo skolou na strednej skoly. Spoluziaci ma opili. Bol som rad, ze som dosiel domov. lebo niektory spoluziaci sali v kaviarni na schodoch alebo na petniku ale to je uz nieco ine to je varvoanie pre @pee5
No a na druhy den co som stal mi bolo tak zle, nedalo sa mi vracat. smedilo ma hrozne a od vtedy si davam jedno vrarovanie nikdy neber do huby alkohol
@22 no teda pekne si sa poučil,,ale musím sa priznať že aj mne už sa 2x niečo takéto stalo takže s chlasom by som to asi nemala prehánať ale ked teraz je výnimočná situácia,,takže fakt neviem
@23 niekto poklada za vynimocnu situaciu aj to, ze sa uspesne "vykaka" alebo, ze pride domov po svojich a zapije to kedze ides mat 18 .... ja si ani nepamatam na svoich 18 viem, ze som to neoslavil, alebo ano? neviem asi nie pamatam len na 19, ze som ju musel celu prerobit a ked som prisiel domov tak som lahol a bol som mrtvy.
@23 tak tá bola teda riadne prerobená,,ale si tu takže,,aj ostatné narodky musíš tak poriadne osláviť,,ja len dúfam že sa dostanem domov,,aj ked budem aj ked nebudem piť
ale s mierou lebo to je potom blby& pocit ked na druhy den nic nepamätate a vam druhy hovoria ze co ste vsetko navystrajali ze sa az za hlavu chytate
aj ked väcsina mlkadych .. myslim tych pod 18 sa spijaju az do kooomy heh aj ked aj to je niekedy zdravo .. taky vyplach zaludka tak preventivne ale kedze je piatiok a su prazdniny tak radsej PIT
šak piť. ale ak to neviete tak sa potom nečudujte že grcáte, je vám zle a ráno sa vám chce zomrieť. ja sa viem najebať aj do skoro bezvedomia ale nieje mi zle a viem aj kedy treba prestať, takže mňa sa to netýka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
PIŤ
k teme:zlaty stred
Tak rozhodne pit az do bezvedomia!
@17 neposluchaj ho zle ti radi
No a na druhy den co som stal mi bolo tak zle, nedalo sa mi vracat. smedilo ma hrozne a od vtedy si davam jedno vrarovanie nikdy neber do huby alkohol
Ale lepsie je sa kvalitne skuriŤ
ked pijes, reves, padas, robis vela vecí, za ktoré sa možno neskôr hanbíš..
keď sa fajne skuriš, nerobíš kktiny, ln sa smejes..viac endorfínov, a aj cvičíš na bruško
A Z ALKOHOLU SA PRIBERÁ
ale s mierou lebo to je potom blby& pocit ked na druhy den nic nepamätate a vam druhy hovoria ze co ste vsetko navystrajali ze sa az za hlavu chytate
aj ked väcsina mlkadych .. myslim tych pod 18 sa spijaju az do kooomy heh aj ked aj to je niekedy zdravo .. taky vyplach zaludka tak preventivne ale kedze je piatiok a su prazdniny tak radsej PIT
potom je zbytocne plno novych alkoholikov a pod
uberlol
šak piť. ale ak to neviete tak sa potom nečudujte že grcáte, je vám zle a ráno sa vám chce zomrieť. ja sa viem najebať aj do skoro bezvedomia ale nieje mi zle a viem aj kedy treba prestať, takže mňa sa to netýka
vlastne rob si co chces,len som to chcel povedat.. .