ale no. ja som sa po prvé ožral v 14-tich a mal som z toho taký úžasný zážitok, že som to vykladal ešte rok potom vlastne, bo to bolo za ten rok jediný krát, čo som sa ožral ale viete aký som sa cítil byť geroy?
Ani jedna možnosť mi nesedí... Lebo netvrdím že určite nepiť, ale osobne nepijem (akurát raz za uhorský rok sa nechám ocom ponúknuť na pivo) a ani sa nechystám to zmeniť (čo má za následok že asi každý tretí chalan, ktorý sa o mne toto dozvie, ma následne chce ožrať)
@richardulman Tak nepatríš medzi každého tretieho chalana
@tikalok V naozaj malom množstve sa dá povedať že chutí, ale naozaj malým množstvom myslím naozaj malé množstvo - raz mi oco nalial obyčajný dvojdecový pohár do plna a to som už nedopila, niekde v trištvrtine pohára mi to už neuveriteľne nechutilo A keby som pila "aby sa nepovedalo" tak pijem aj iné než pivo
@tikalok Áno, viem, čo myslíš že robím keď som na nejakej oslave kde je alkohol alebo na stretku s bývalými spolužiakmi? (Aj keď už som počula názor že je to odo mňa naozaj hnusné keď sa bavím na druhých keď sú opití )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@17 ja ano
@16 ale nie a to pivo ti chuti? ci to tiez pijes len tak, aby sa nepovedalo
@tikalok V naozaj malom množstve sa dá povedať že chutí, ale naozaj malým množstvom myslím naozaj malé množstvo - raz mi oco nalial obyčajný dvojdecový pohár do plna a to som už nedopila, niekde v trištvrtine pohára mi to už neuveriteľne nechutilo A keby som pila "aby sa nepovedalo" tak pijem aj iné než pivo
# 12 misho777 / jasne ze ti nechyba ked si este nepil