Zaujima ma vas nazor. Je lepsie podla vas fajcenie, alebo pitie (pivo)? Len si chcem potvrdit, ci niekto hovori pravdu.. Lebo podla mna, ked je clovek opity, tak to skodi niekedy viac, ako cigaretka.. Moze narobit nieco, co ho bude mrziet a ani nevie, ako
Mne osobne viac vadi pitie, ako cigaretky, aj ked raz za cas si vypit-to je v pohode si myslim...len ked sa to s alkoholom prehana, to mi uz moc vadi...
Diky, niekto mi povedal, ze kazdy potvrdi, ze pivo je lepsie ako cigareta. Chcela som si to overit. Ale kazdy den pit je veru trochu vela, podla mojho nazoru. Snad nie som stereotypna alebo prilis slusna, ale radsej zvladnem cigarety ako opiteho chalana...
Ja si zas newjem predsatawit ze by sa njekto dokazal brutal ozrat z piwa. Sak to je nemozne, lebo po par piwach sa chce štat a potom to uz ani do wnutra nejde.. Podla mna je jednoznacne lepsie piwo nez cigaretka, alebo potom trawa, to podla mna skodi este menej nez cigarety a chlast.. Ale samozrejme wsetko z mierou..
Tak dobre na lieky jo, ale normalne ked nic neberes a si alright, tak sa to podla mna neda. Newjem ale wjac ako 8 piw newipijem lebo mi ide roztrhnut mechur.. Ale zas nehoworim ze mi nic z toho nebolo, bolo ale urcite som nebol rozbity a negrcal som...
podla mna kazdy nex robi co mu je prijemne. ale ked uz tak radsej cigarety ako pivo ale zas 100 ludi sto chuti a nejde o to co je lepsie ide o to co ma kto viacej rad mhm
newiem niekto tu pisal ze z piwa sa neda napit...takze ak niekto vypije 14 piv ako moj kamarat za jednu diskoteku tak sa opit da...mne osobne wadia aj cigarety a aj alkohol wo wacsom mnozstwe a wzajomna kombinacia je uz fakt drsna....lebo ak sa bozkawate s babou ktora je opita a este pred tym fajcila humuuus....
Majlos + tommyhot, tak to vas veselo pozyvam na TRNAVSKU PIVNU 13tku, tuto sobotu. 13 PIV sa da zvladnut, ked chodis od senku k senku.
Ale s piva sa da dobre ozrat, a nemusis mat ani lieky, cely den nic nejedz a potom na obed na takom poradnom slnecku si par tych piv daj Potom este len uvidis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ci je lepsie pit pivo alebo fajcit cigarety?
Nechapem,ked mas pit alebo fajcit len kvoli mensiemu zlu...tak je to riadna hlupost.
Ked je clovek denno denne napity je to urcite horsie ako ked napr. vyfajci krabick ucigariet,aspon podla mna...
Majlos + tommyhot, tak to vas veselo pozyvam na TRNAVSKU PIVNU 13tku, tuto sobotu. 13 PIV sa da zvladnut, ked chodis od senku k senku.
Ale s piva sa da dobre ozrat, a nemusis mat ani lieky, cely den nic nejedz a potom na obed na takom poradnom slnecku si par tych piv daj Potom este len uvidis.