@Fleshleecat Mam otazku..ked gaga je kralovna, co su Jakcson, alebo Madonna co narozdiel od nej aj nieco dokazali? alebo respektive v com je gaga kralovna? v tom ze sa hra na hermafrodita? nemala by byt otom kral? vopred dakujem za odpoved
@Sheily pocuj moja pre MNA je gaga kralovna ja nebudem mat za vzory nejake stare anorekticke svalnate kurvy!!!!..ako to napisala @Tesfaye
POCULA si vobec CD gagy?? no asi nie to cedecko je neskutocne ma uzasny zvuk nove prvky ale aj nieco z 80 rokov ...gaga ma charizmu, dokaze predat cokolvek, hovori sa o nej tak ako pred rokmi o zacinajucej madonne a o nej vtedy tiez hovorili ze bude kralovna....ale mna tu bude nejaky 12 rocny zasran poucovat o argumentoch .... nechapem ako sa tebou mozem zaoberat...pass
Nepoznám Gagu, nebudem ju súdiť, ale súhlas so @Sheily , že na základe jedného aj keď možno podareného albumu ju nemôžme hneď vyhlasovať za kráľovnú popu. Tou je, či chcete alebo nechcete Madonna, i keď nástupníčka sa už pomaly hľadať môže. Normálne si to idem počúvnuť, aby som vedel, či na to Gaga vôbec niekedy má. Nepodarilo sa to zatiaľ ani väčším hviezdam ako Britney Spears či Ch.Aguilera.
@Fleshleecat Ako keby nestacila prehnana arogancia, este ti k tomu aj chyba vkus. Je to verklikova tupota, stvorena na pobavenie obmedzeneho posluchaca radia Expres a Ocka, ci zahranicnych ekvivalentov.
hm ani newem...asi medzi tým nepoznám a nepočúvam rozdiel je, lebo môžeš vedieť o koho ide ale nepočúvať jeho hudbu....mno´ale medzi gdoo?? a neviem, nepoznám asi fakt nič nebude...mm??
@Sheily ty si bud negramotna alebo si totalna pica co sa slamky chyta......kde som napisala ze sa citim ako boss (vyraz roka).....ja neznasam recenzie, necitam ich ... pocuvam len kvalitnu hudbu a podla toho sa aj orientujem zboznujem jazz a old school ... gaga robi kvalitnu hudbu len ludom sa nepaci ze nieje skareda tucna a neoblieka sa ako koscova tym padom nemoze byt dobra spevacka( aj ked podla mna neviem ako krasna nieje)
a moja...nauc sa citat a ostatny chudacikovia co sa ozvali tiez...PRE MNA (!!!!!) JA KRALOVNA ..vy si majte za kralovne trebars jadranky ,mam v pici ale skuste ignorovat to ze nie kazdy tu na birdzi pocuva rock punk a metal
o akých argumentoch rozprávaš?? to bol suchý koment, nezaoberám sa ani jednou ani druhou...keď sa ti páči vykopávka, ktorá vycicáva všetko na okolo, nech sa páči, ja ti to neberem...
a fakt nechápem, prečo by mi mali dojsť argumenty, keď som vôbec neargumentoval...
@Fleshleecat vela stastia a maj sa pekne akoze uplne bez ironie, ja som nemala v plane sa hadat, len som slusne opytala preco je kral/ovna este by som povedala ze si series do huby, ale nechcem byt zla..takze ahoj
@Fleshleecat nie nedosli mi argumenty, mas svoju kralovnu? mas.. sice kralovna nepochopena a asi akurat tak pre teba, ale nech sa paci ja ti ju neberiem a nemienim to dalej riesit
"Mam otazku..ked gaga je kralovna, co su Jakcson, alebo Madonna co narozdiel od nej aj nieco dokazali?(smajlík) alebo respektive v com je gaga kralovna? v tom ze sa hra na hermafrodita?"
co je na tom neslusne? nemyslis si ma s niekym?
mimochodom znova si series do huby ach zlato..lutujem ta
@Sheily juuuuuuuuuuuj no som sa davno takto nezasmiala ...podla mna na tvojej otazke bol urazlivy podton a povedala si tam ze gaga nic nedokazala aj ked ma za sebou uzasnu vysoku skolu je brilantna klaviristka pise piesne pre inych spevakov cize je aj producentka a ma vlastne perfektne kvalitne CD.... TY TO DOSIAHNES V JEJ VEKU???? ...boooa mala bitch si tu bude otvarat usta a nazyvat takehoto cloveka hermafrodit , aj ked aj male decko vie ze to si gaga robila picu z takych malych deti ako si ty!!!!
mozno mas o par rokov viac, ale s IQ si na tom horsie jak ja..ale vsak este si na mna ponadavaj ked ta to upokoji a nic lepsie nemas v zalohe, aspon sa pre zmenu sa zasmejem ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
no niekomu tu dosli argumenty
POCULA si vobec CD gagy?? no asi nie to cedecko je neskutocne ma uzasny zvuk nove prvky ale aj nieco z 80 rokov ...gaga ma charizmu, dokaze predat cokolvek, hovori sa o nej tak ako pred rokmi o zacinajucej madonne a o nej vtedy tiez hovorili ze bude kralovna....ale mna tu bude nejaky 12 rocny zasran poucovat o argumentoch .... nechapem ako sa tebou mozem zaoberat...pass
hm ani newem...asi medzi tým nepoznám a nepočúvam rozdiel je, lebo môžeš vedieť o koho ide ale nepočúvať jeho hudbu....mno´ale medzi gdoo?? a neviem, nepoznám asi fakt nič nebude...mm??
Precitala si si jednu recenziu a citis sa ako boss? ..Si dost obmedzena, ked volas kralovnou niekoho kto ma na konte "AZ" jedno CDcko..
hauk fajka zhasla neverim ze mas 17..
@Stage neveriiiim ze so mnou v niecom suhlasis ale tesim sa
a moja...nauc sa citat a ostatny chudacikovia co sa ozvali tiez...PRE MNA (!!!!!) JA KRALOVNA ..vy si majte za kralovne trebars jadranky ,mam v pici ale skuste ignorovat to ze nie kazdy tu na birdzi pocuva rock punk a metal
o akých argumentoch rozprávaš?? to bol suchý koment, nezaoberám sa ani jednou ani druhou...keď sa ti páči vykopávka, ktorá vycicáva všetko na okolo, nech sa páči, ja ti to neberem...
a fakt nechápem, prečo by mi mali dojsť argumenty, keď som vôbec neargumentoval...
@Fleshleecat vela stastia a maj sa pekne akoze uplne bez ironie, ja som nemala v plane sa hadat, len som slusne opytala preco je kral/ovna este by som povedala ze si series do huby, ale nechcem byt zla..takze ahoj
ox co sa ja tebou vobec zaoberam ... hlavne ked davas odveci maximalne
"Mam otazku..ked gaga je kralovna, co su Jakcson, alebo Madonna co narozdiel od nej aj nieco dokazali?(smajlík) alebo respektive v com je gaga kralovna? v tom ze sa hra na hermafrodita?"
co je na tom neslusne? nemyslis si ma s niekym?
mimochodom znova si series do huby ach zlato..lutujem ta
mozno mas o par rokov viac, ale s IQ si na tom horsie jak ja..ale vsak este si na mna ponadavaj ked ta to upokoji a nic lepsie nemas v zalohe, aspon sa pre zmenu sa zasmejem ja
@Sheily Prečo by som nesúhlasil s normálnym názorom? Snáď rozoznám, kto je tu švihnutý a kto normálny.