normalnu syr, šunka, šampiony, kukurica ale začala mi strašne chutit havaj(neviem ako sa to piše pizza...mňaam ale ja vlastne zošrotujem všetko, kde nedaju cibulu
presne ako pawlo.. tiež mám rada ostre.. čili a tak.. ale inak mám rada olivy.. a večšinou si pomedzi to nakydám ešte aj ananás.. Ono ja si večšinou objednám mišung
v podstate zjem kazdu ale vyhybam sa kukurici a sampinonom bo ich nemam moc v laske ale ked nie je ina zjem aj taku ale s olivami mi nechutila, olivy su hnusne dost...rad by som ochutnal s feferonkami
no aj taka mi chuti ako tebe autor ale ... raz som jedol pizzu syrovu, kde bolo dost druhov syru, bola neskutocne dobra ... celkov mi pizze chutia ale podla toho co tam je ...
fu pizzu mam rad velmi....najvieca asi - Provinciale - syr,sunka,udena slanina,kukurica,feferony + sry niva ... mňam....a jasne ze aj klasiku - syr sunka sampiony....alebo syr sunka kukurica
jednoznacne hawai..mnaaam ananas ..aleee pizza sa mi zhnusila od kedy som si dala v prahe...fuj ci pana ....ako mam rada ked je pizza tenka...ale ta pizza bola as fest tenka jak papier..no fuj..: smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov