Viem, že je tu viacero Placebo fanúšikov, takže otázka do pléna: počuli ste už tých pár piesní z nového pripravovaného albumu? Mňa veľmi zaujal song I.K.W.Y.L. a vidím v ňom nadväznosť na Evil Dildo
ale to nie su piesne z pripravovaneho albumu, ale uz z vydaneho EP
b3 je nenormalne dobra pesnicka, ostatne sa mi po 10 pocuti zacali pacit, su uplne ine, take cudne...podla mna ten album co maju niekedy buduci rok vydat bude iny, toto su len tie slabsie pesnicky. pripominaju mi tie nejake bonusove songy k inym ich albumom
Aha takto...ja som si myslela, že je to nejaká akoby "ochutnávka" z nového albumu, v ktorom budú tieto zahrnuté...každopádne, neviem sa dočkať!!! u nich je každý album iný, tým sú špecifickí....nemajú jednoliaty štýl.
B3 mi znie lepšie naživo...a u nej som namotaná hlavne na lyrics
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
b3 je nenormalne dobra pesnicka, ostatne sa mi po 10 pocuti zacali pacit, su uplne ine, take cudne...podla mna ten album co maju niekedy buduci rok vydat bude iny, toto su len tie slabsie pesnicky. pripominaju mi tie nejake bonusove songy k inym ich albumom
B3 mi znie lepšie naživo...a u nej som namotaná hlavne na lyrics