Mam s nim skusenosti... zacal som ho pouzivat po tom, ako som bral tablety BISCALIN spolu so samponom a kondicionerom na vlasy. Od bioscalinu vlasy rapidne zhrubli, ale priberalo sa od neho vela.
Objednal som si 4 flase. Som spokojny, krasne zaujimavo vonia, neviem to definovat, za pizmom asi to bude mat na starosti ta placenta. Ma skvelu penu, staci naozaj kusok. Pouzival som ho na cele telo, nie len na vlasy (co hovori aj stranka). Tak ako kazdy sampon, mozes pouzit aj na mastne vlasy.
@sipimoponkapa z placenty sa získavajú gamaglobulíny, sú drahé ako fras a môžu ti prakticky dajme tomu aj zachrániť život, takže najprv vychoď školu a dobre sa uč a potom buď zaujímavá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Objednal som si 4 flase. Som spokojny, krasne zaujimavo vonia, neviem to definovat, za pizmom asi to bude mat na starosti ta placenta. Ma skvelu penu, staci naozaj kusok. Pouzival som ho na cele telo, nie len na vlasy (co hovori aj stranka). Tak ako kazdy sampon, mozes pouzit aj na mastne vlasy.
Uz som doobjednal dalsich 8, konkretne z
» www.lekaren-nonstop.sk/tovar/949868-qu...
panthenol
placenta
proteiny
gg bb