Ja tiež plačem skoro stále... A pri takých kravinách - minule som desať minút doslova revala kvôli časti seriálu a teraz, pred chvíľkou, som sa rozplakala pretože chlapík hovoril o tom, ako veľmi mu chýbajú jeho mama a otec a na konci sa rozplakal aj on. Ale mrte veľa vecí ma dojíma.
ja som citlivá dušička...takže ma rozplače aj obyčajný film, so smutnou scénou...plačem keď som smutná, a tiež mi tečú slzy, keď som nervózna...samé od seba....a tak...ono to pomáha, keď sa človek vyplače
skoro vobec..len niekedy-malokedy,ked ma niekto fakt ze nastve,tak co by som po nom mala poriadne nahucat,ma prepadne nejaka "socialna slabost" ,zavrem sa do izby,a trochu si poplacem,to mi na taky polrok/rok staci..
ha,... placem ked sa sulam od smiechu... ale nie, podla mna je plac prirodzeny pre kazdeho cloveka, aj ked niekedy bezdvovodne... no som názoru ze za slzy sa nemame hanbit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...a dnes som ručala od smiechu, keď spolužiak po výzve: "dones mi to, s čím sa rozptyľuješ, po hodine ti to vrátim" doniesol učiteľke kapustný list