izbu? mmm nie celu.. plagaty mam na plafone.. mam jeden velky plagat Avril, inak mam po stenach kofolove etikety, fotky z mojho detstva..a co ste? palicky od bicich..kazdu inu.. aa este tu mam pohladnice co mi poslal brat z Pohody, potom Lisu Simpsnovu co vyfarbil moj priatel, daalej tu mam take tie narodeninove/meninove pohladnice co som dostala aaa este tu mam dva kusy baliaceho papiera na stene...jaj a aby som nezabudla, z plafona mi visia krabicky od lentiliek... asi tak
Nie, lebo v časopisoch nedávajú plagáty o aké mám záujem. A v tlačiarni nám došla farba a nikto nie je schopný ísť kúpiť novú XD Ale keď sa tu vymaľuje, tak si sem zavesím taký veľký plagát Kurta a New Yorku
doma mám veľa plagátov koníkov (pozostatok z detstva , čierneho ľudožravého vlka a ešte úplne krásnu koláž s fotkami mňa a kamarátov, ktorú som od nich dostala na narodky
na intráku som mala Miyaviho, obrázky a články z novín a časopisov a tento, v tomto momente bohužiaľ nezvestný, skvost :
Twilight, Twilight, New moon, New moon, New moon, New moon, Eclispe, Eclipse, Alice s Jasperom, Vampire diaries, Ianko, Kellanko a Iné Kafé asi to je všetko
samozrejme hlavne 2 plagáty s festov kde som bola grape a žákovic
a ostatné obľúbené skupinky Muse,vampire weekend,ting tings,coldplay,heath ledger,marián hossa a na skrini mám ešte white lies,blink 182,miro šmajda Greenday a kooks
plagáty Linkin Park, Jack Sparrow, Avril Lavigne, Good Charlotte, Green Day, Blink 182, Panic at the disco a ešte vlastnú tvorbu čo som kreslila a poličky skrinky samá nálepka, staré fotky s rodinou a priateľmi, školské fotky, podpis Martikána, lístky z koncertov a z vlakov ak som cestovala ďalej, obľúbené citáty čo zadrel jeden kamarát, výstrižky z časopisov - rôzne miesta kam by som chcela ísť... aaaa ešte veľa článkov o kadejakých záhadách napr. Roy DeMeo a podobne + stenu kde mám plagáty som si sama pomaľovala temperkami asi všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A teraz ked som sa nudila som si začala lepiť obrázky do skrine
na intráku som mala Miyaviho, obrázky a články z novín a časopisov a tento, v tomto momente bohužiaľ nezvestný, skvost :
a ostatné obľúbené skupinky Muse,vampire weekend,ting tings,coldplay,heath ledger,marián hossa a na skrini mám ešte white lies,blink 182,miro šmajda Greenday a kooks