awojte!!!ma tu niekdo z vas tetovanie?chcem sa spytat ci ste nemali z toho infekciu ,ci sa da bolest zniest a pod.vsetko okolo toho.lebo v maji idem a trosku sa toho obavam ale zaroven tesim diky
podla toho ake miesto iba zo zaciatku to mozno trochu stipe a tak ale da sa to zniest...Ak nemas citlivu kozu a budes sa o to starat ako ti poradia tak infekcia nehrozi.Hlavne je dolezite aby ti to robil profesional.Nedoporucujem farebne
Mimga14 dakujem ti pekne,no na rameno najprv a potom na nohu ale to az v zime pred letom na rameno..farebne sa mi nelubia,klasiku ...jasne idem profikovi my ho odporucilo asik 20 ludi a ty uz mas kerku?kde si si dala urobit?
Ja mam 3 kerky.Jednu vzadu na krku a bolest bola znesitelna dokonca ako napisala Sheena205 sa mi pacila.Na zadku a na podbrusku to bolelo viacej.Musis si kupit specialnu vazelinu s ktorou si to budes potierat kazdy den.Zavislost?Vid priklad:chcela som jednu mam tri a neviem pri jakom cisle to skonci.No momentalne som odhodlana si ziadnu uz nedevat.
Ako uz odznelo ked pojdes k profikovi infekcie ala zltacka, aids atd nehrozi, ked si si nie ista tak sa ich proste spytaj na ten sterilizacny pristroj (a mali by ti ho ukazat bez problemov).
A ked si to budes umyvat a natierat tou mastickou, tak ani potom nehrozi nic.
Ta bolest zalezi kde si to das robit. Lopatka je vcelku bolestiva, potom chrbat (tam ako mas stavce) a dost boli "biceps" ale z vnutornej strany. Inak to prezijes relativne v pohodke - ja mam na vnutornej strane predlaktia a nebolo to nejako extra hrozne.
PS: potvrdzujem zavislost kerku som si dal robit pred par tyzdnami a uz uvazujem nad dalsou
JA ESTE NEMAM KERKU ALE CHYSTAM SA NA TOZE SI JU DAM NA KRIZOVU OBLAST ALE ODHOVARAJU MA ZE TAM TO STRASNE BOLI TAK NEVIEM A ROZMYSLALA SOM AJ O MIESTE POD BRUSKOM ALE ZEVRAJ TAM SA TO ZASE CASOM AKO BUDEM PRIBERAT ROZTIAHNE NA SKAREDU MACHULU A NECHCEM SI PREDSTAVIT AKE TO BUDE KED BUDEM NAHODOU NIEKEDY TEHOTNA ......MA NIEKTO S TYMTO SKUSENOST ?.....
No aj ja som plánovala najprv jednu, ktorú mám teraz na podbrušku, ale z toho, že sa mi to zapáčilo, tak idem zaútočiť na ďalšiu Viem, že je to síce už troška otrepané, ale dám to na kríže...a tá prvá bola celkom znesiteľná, až na pár detailov, ale na tých krížoch som aj ja zvedavá, či to bude bolieť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale horsie su potom prve tri týždne.....
A upozornujem najväčšia nevyhoda toho:
Ostanes na tom zavisla
A ked si to budes umyvat a natierat tou mastickou, tak ani potom nehrozi nic.
Ta bolest zalezi kde si to das robit. Lopatka je vcelku bolestiva, potom chrbat (tam ako mas stavce) a dost boli "biceps" ale z vnutornej strany. Inak to prezijes relativne v pohodke - ja mam na vnutornej strane predlaktia a nebolo to nejako extra hrozne.
PS: potvrdzujem zavislost kerku som si dal robit pred par tyzdnami a uz uvazujem nad dalsou