Plánuješ sa v dohľadnej dobe oženiť, vydať? Myslíš, že je to po čom túžiš najviac?
no mne to teda nehrozí, ale predstavim si, že mi žena vrčí za ušami zase piješ, zober deti zo škôlky, tie nič ine len v noci vreštia a nedá sa spať, no tak to je na lano.........
Nie toho, že "nebude mať kto zobrať deti zo škôlky"... ale toho, že láska opadne, muž začne podvádzať a ťažko sa hľadá nový partner v staršom veku, je ťažké si potom zvyknúť na niekoho nového, keď niekoľko rokov prežijete s jedným človekom..
potom som si spomenula na svoju predstavu o tom, že budem sedieť len tak na káve s niekým, koho žerem (okej, vtedy to bolo konkrétne... hm... aj teraz asi je ) a ten niekto sa ma len tak spýta (medzi nami nie je žiaden vzťah, sme len usmievajúci sa na seba a rozprávajúci sa niekedy)
"inak.... vydáte sa za mňa?"
a ja poviem, že áno
tak si niekedy hovorím, že "prečo nie?"
ale rozhodne to nie je môj najväčší sen do budúcnosti.
Určite raz chcem mať svoju rodinu, manžela a deti, aj keď to znamená veľkú zmenu, veľa starostí, práce, problémov, ale raz treba dospieť a vziať na seba zodpovednosť aj za iné životy, ako len ten svoj.
Takže áno, niekedy v budúcnosti by som chcela. Mať dobrú rodinu je podľa mňa základom šťastia.
no ako sa to vezme...ale najblizsich cca 5rokov urcite nie...a potom sa uvidi ci sa este budeme lubit a v akej budeme financnej situacii a tak...ale svadbu chcem!
ježišmarja nie! ja teraz riešim jednu vec, a to by bol oproti svadbe úplne minizáväzok a aj tak sa toho bojím jak čert kríža. na tú dobu, kedy sa budem chcieť vydať, ani nedovidím momentálne
netúžim po závratnej kariére, skôr je mojim snom rodina. takže z toho logicky vyplýva, že svadbu raz plánujem a deti tiež, ale kedy, to sa nedá povedať takto dopredu.
keby šlo všetko ako plánujem (viem, že nepôjde), tak by to mohlo byť tak o 3-4 roky a bolo by to fajn.
myslím, že nejaký papier nezmení moju lásku, takže s ním alebo bez neho sa milujeme rovnako.. a pokial to nebude moc nutné tak nemám potrebu sa stať mladou pani. zavážili by jedine občianstvo a kopec problémov, ktoré by sa svadbou vyriešili..
@johnysheek neviem čo je na tom čudné, ja sa nekastujem a mam tu x priateľov a som zvedavý na ich názor, môj poznajú a teraz už viem aj tvoj, čau..............filip
@zajko30 tu vobec neslo o teba.. tu islo o to ako je kazdy proti svadbe a manzelstvu ale na druhej strane je vsetkymi za ref partnerstva.. pride mi to cudne az pokrytecke..
ved ak v tom zmysel nevidim, preco mam potrebu chciet to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ani n nedohladnej
Nie toho, že "nebude mať kto zobrať deti zo škôlky"... ale toho, že láska opadne, muž začne podvádzať a ťažko sa hľadá nový partner v staršom veku, je ťažké si potom zvyknúť na niekoho nového, keď niekoľko rokov prežijete s jedným človekom..
Skrátka, bojím sa sklamania.
co ale neznamena, ze raz nepride cas, ked mi to moze zacat chybat
potom som si spomenula na svoju predstavu o tom, že budem sedieť len tak na káve s niekým, koho žerem (okej, vtedy to bolo konkrétne... hm... aj teraz asi je ) a ten niekto sa ma len tak spýta (medzi nami nie je žiaden vzťah, sme len usmievajúci sa na seba a rozprávajúci sa niekedy)
"inak.... vydáte sa za mňa?"
a ja poviem, že áno
tak si niekedy hovorím, že "prečo nie?"
ale rozhodne to nie je môj najväčší sen do budúcnosti.
Takže áno, niekedy v budúcnosti by som chcela. Mať dobrú rodinu je podľa mňa základom šťastia.
teraz ma táto predstava trocha desí a ešte viac ma odrádza predstava celej svadobnej ceremónie
určite však netúžim skysknúť medzi deťmi, prácou a mužom, čo mi bude po byte rozhadzovať špinavé ponožky
Ty by si si daného človeka zobrala a pritom si vykáte?
Ako sa poznám, do dvadsaťpäťky už budem vydatá
Ja tomu nejako nerozumiem Je to snáď nejaký tvoj nadriadený?
A okrem toho som zvedavá, kto by si už len MŇA chcel vziať a tak doživotne zavesiť na krk
Nuž, asi nie...
lebo je az zarazajuce ako ti isti ludia sa budu bat zavazkov, ba povazovat ich az za nieco katastrofalne, zle a neviem ake..
no na druhej strane si za zavazky pre inych.. neviem.. mozno vam nie, ale mne to pride nanajvys cudne..
--
co ak ano?
jedine...
keby šlo všetko ako plánujem (viem, že nepôjde), tak by to mohlo byť tak o 3-4 roky a bolo by to fajn.
ved ak v tom zmysel nevidim, preco mam potrebu chciet to..