ano, lebo nemam rada pocit neuspechu.
ale snazim sa neplanovat vybavit vela veci v jeden den, lebo potrebujem si vsetko ulozit v hlave, spracovat dojmy a ked na to neni cas, tak som cela overwhelmed a to neznasam, ked sa stale nieco deje. lebo potom sa nedonutim dodrzat cely plan
nie.. a som spokojný zo svojím spontánnym životom..
Neviem čo budem robiť zajtra, ani o mesiac, neviem kedy pocestujem domov... neviem čo si dám dnes na obed .. spontánnosť má svoje čaro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zijem svoj vecny stereotyp a nenavidim zmeny na poslednu chvilu.
ale vsetko organizujem len v mojej hlave, neznasam ked je nieco inak ako malo byt
ale snazim sa neplanovat vybavit vela veci v jeden den, lebo potrebujem si vsetko ulozit v hlave, spracovat dojmy a ked na to neni cas, tak som cela overwhelmed a to neznasam, ked sa stale nieco deje. lebo potom sa nedonutim dodrzat cely plan
Neviem čo budem robiť zajtra, ani o mesiac, neviem kedy pocestujem domov... neviem čo si dám dnes na obed .. spontánnosť má svoje čaro