Jednoznačné nie---- aj keby som mala žiť v LA z ruky do úst, bolo by to oveľa lepšie ako tu.... nenávidím slovensko, je to obyčajná zasratá diera a teším sa kedy konečne vypadnem!!!
No prosim... a potom ze preco Slovensko vyzera tak ako vyzera. Najlahsie mavnut rukou a ist do zahranicia. Ja asi pojdem tiez studovat do zahranicia ale urcite sa chcem vratit. V zahranici som zil poslednych 5 rokov a som na Slovensku spokojny. Nechapem co vam na Slovensku tak strasne vadi...
Suhlasim, ale ani jedno sa nevyriesi ked budu vsetci mlady ludia odchadzat do zahranicia... A takisto ti odporucam ist na rok zit na Ukrajinu, tam pochopis ze Slovensko na tom nie je az tak zle
@tibor28 ale vyriesi, tu to nema moc buducnost.... a na ukrajinu mozes ist ty, ja pojdem inde, kde je "milion krat" lepsie,ako v bratislave (aj ovela vetsie mesto )
To zalezi od velmi vela veci. Ale pozor nikde nemate zaruku ze vonku vam bude lepsie.....
Tu uz aspon viete co mozete cakat.... A ako turista by som si o zahranici az prilis velku mienku nerobil.
Nieco ine je byt na dovolenke a nieco ine je niekde zit. (pre Anglicanov je SVK raj na zemi)
Ak sa zadari postavim si nejaky domcek na vychodnom Slovensku a odparim sa tam na dochodok Hlavne je mat pokoj od blbcov a to sa da dosiahnut len tym, ze clovek nie je nuteny s nimi spolupracovat.
Ach prestreloval by som vám hlavy kušov, ked tu čítam ze slovensko je zasratá diera. ...vážte si tú zasratu dieru aspon jedným percentom inač vam zaserie hlavy.
uz som aj mame oznamila,ze jej vnuk nebude vediet ani slovo po slovensky,takze sa s nim velmi nedorozumie ..isto tu nechcem ostat..nech si hovori kto chce,co chce
Ja už žijem v zahraničí a tiež sa teším ked z tadeto vypadnem. Ale asi nepôjdem na Slovensko. Zatiaľ pôjdem dakde do bohatej krajiny a ked budem mať dostatok peňazí tak možno sa vrátim na Slovensko. Ale všetko je otázka peňazí.
boze,"zboznujem" tie keci "velkich slovakou.". tak si ostante v tej diere ked sa vam paci, ale nevravte ludom, aky maju mat nazor. hlavne taky sa tak vyjadruju co su najvetsie socki, a serie ich ze niekto to chce dotiahnut dalej.
asi dva mesiace po prázdninách, ktoré som strávila v Prahe som smútila, že sa tam chcem vrátiť!! no iný život jak v tejto diere kde žijem ja ale aj tu je fajn.. uvidím podľa príležitostí zamestnať sa a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
Tu uz aspon viete co mozete cakat.... A ako turista by som si o zahranici az prilis velku mienku nerobil.
Nieco ine je byt na dovolenke a nieco ine je niekde zit. (pre Anglicanov je SVK raj na zemi)
Ak sa zadari postavim si nejaky domcek na vychodnom Slovensku a odparim sa tam na dochodok Hlavne je mat pokoj od blbcov a to sa da dosiahnut len tym, ze clovek nie je nuteny s nimi spolupracovat.
to by ste museli vediet jazyk ako bohovia... ale ked vidim ako dnesna mladez hovori dajme tomu anglicky.. no zbohom
Na juhu.