@natuska6262 no nie je, bohužiaľ . Taký je život. Síce plánovať nemusíš, ale z môjho osobného hľadiska je to lepšie než žiť bez nejakej predstavy a tým aj cieľov .
@bluepanter ja iste plany mam ,myslim ,ze kazdy clovek ma ....je par veci ,co chcem v zivote dosiahnut ..... kedysi to boli nerealne predstavy ,no teraz postupom casu mam realnejsie predstavy a plany . .ciele ,ktore chcem dosiahnut ......len myslim ,ze sa mi nepodaria ...
@bluepanter jéj ,dakujem ,si velmi mily ja si zelam ,aby sa sny kazdemu z nas splnili ...vsetkym ,co maju nejaky plany a sny lebo potom sklamanie je strasne krute .....a ty mas vela tuzob ?
zalezi ako co...ale macgyver raz povedal, ze si netreba robit plany, lebo nikdy nevyjdu - to ma vtedy poznacilo, chcel som si zit ako on - nerobit plany a vzdy vsetko elegantne vyriesit (este pritom aj zbalit nejaku tu cajocku, ze @hnisavica )...ale teraz uz ma to tak nedrzi. niektore veci planujem, niektore nie, lebo v tom nevidim vyznam. a niektore by som chcel, ale neplanujem...napr. skolske veci si rozplanovat kedy co...a este dodrzat to len tam je prloblem, ze v tej oblasti som zly planovac - vzdy si zaumienim nerealne vela (hoci sa to zda realne) a potom som sklamany a frustrovany, lebo nikdy to nedodrzim
Kedysi by som povedal áno....ale teraz už nie...lebo som zistil že plánovať sa neoplatí...pretože môžme plánovať jak chceme aj tak sa to vždy zmení a naše plány si akurát tak môžme strčiť do riti DDDDDDD
Mala som život naplánovaný na neviem ako dlho dopredu. Presne naplánované kedy doštudujem, čo bude potom a všetko sa to zrazu v jednom momente zrútilo a odvtedy neplánujem na viac ako týždeň dopredu, už ani to nie.
Načo?
Žijem prítomnosťou a čo príde, to príde a aspoň nie som sklamaná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Audi A6 quattro 3.0 Tdi
Potom zazvoní zvonec...
Áno, upratala som (gratuluj mi)
Či už je to najbližší týždeň, mesiac, rok, alebo storočie. Vždy presne viem, čo kedy budem robiť a málokedy sa stane, že mi to nevyjde
Ale...TICHO!
kokos odkial to berem te veci
Načo?
Žijem prítomnosťou a čo príde, to príde a aspoň nie som sklamaná...