dovolenka s kamarátkou po maturitách, Pohoda, Topfest, Grape, Uprising určite, na konci leta by mi ešte mohol vyjsť Londýn na pár dní, uvidíme jak budú peniaze. Každopádne aj veľa pracovať a zarábať Plus mám v lete 18, takže to chce nejakú mega kalbu
taak plaany hmm...12 dni v tabore.... skoro cele leto z mojim milačikom ....aaa niekd ena nejaky dobry koncert by to chcelo isť .... a MOŽNO z našimi na dovolenkuale moc sa mi nechce racej budemmať 10 dni volny byt ....a ešte nejaka ta brigaada
samozrejme tipujem že každý tretí deň budem s volakým na stanovačke, pojdem na chaty, po Slovensku výlety, akcie pri vode, BeeFree, možno voláky iný fest ešte, doma vôbec, a s partiami chodiť po vonku a úplne sa už teším, jak sa presťahujem a ráno keď sa zobudím, to budem mať blizučko k miestu, kam som sa rada chodievala prechádzať leto
kamošky,kamoši,korčule,raz za čas kupkoo nové známosti a nové zážitky...a potom uš len spomienky a spomienky ....žiadnu dovolenku mi k nádhernému letu netreba
juzne taliansko, potom asi blackhole session pri terchovej.. ak vsetko vypali tak ako ma tak aj s kamosmi chata v terchovej, orange na orave a zvysok sa uvidi...
este neviem presne... narodky zrejme oslavim v Prahe, potom ma caka Londyn, nejake chatovacky, nejake festivaly, mozno budem musiet ist za otcom do Turecka a mozno pojdem s kamosmi do Bulharska, ale to uz podla financii
takze chcem zmenit pracu, tesim sa ako pride segra s kamosom na cele leto, dalsia kamoska na leto a mozno dlhsie, ako pojdem do chorvatska s drahym ktory sa uz nevie dockat, ako pojdem kamoske na svadbu, ako snad budem mat sancu si odbehnut do skotska a do pariza lebo sak furt si neviem najst dva dni cas a ktovie co este.... uvidime..
nic..ale pojdeme na dovolenku budem sa kupat,korculovat byvat dllllllllllllho do rana hore..dlho spat obcas pojdem von s kamosmi...neviem hocikam a este sa zrejme prihlasim na letny kurz anglictiny juchu skola aj v lete
vela vela teším sa jak nikdy chceme stanovať, celé leto dúfam,že nebude často pršať jak minuleho roku potooom podnikame vylety na bicykloch, do zoologickej, do Bojnic @littlegirl12 dúfam,že ideme spolu, moznoze (pevne verim) skočim do Čiech, potom kazdodenne kupanie v rieke + opekacky k tomu aa rozpravanie strasidelnych pribehov do neskorej noci Boze, uz nech je aspon jun
neviem v pláne je robota a vodičák ale uvidíme čo sa zadarí.... nejaké festy plánovať to ani veľmo nejde lebo furt sa nenašiel nikto kto by so mnou robil všetky možné koniny čo ma napadú ale dobre bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
aj ja mam taky plan ist do Prahy teraz uz len s kamoskou.... tak som zvedavy
ale asi ideme na dovolenku ale len na desať dní
inak ležať !
výborný line-up a tá pohoda čo tam je
vo svojom blogu sa venujem hosťom na Bažant pohode 2011 tak sa môžte poinformovať
» 2select.blogspot.com/...