@etelnair uz tu asi desiatykrat vysvetlujem, ze toto bol povodne nick mojho mladsieho brata a aj fotky su jeho a musis byt pekna trubka ak si myslis, ze on vyzera na 15 ja si idem uzit s takymi babami, co sa na teba v zivote ani len neusmeju
@etelnair ked to tak velmi chces vediet tak koceny maju hiphopovu crew, tancovali v kodani (ak zvladnes skus si to dat do google vyhladavaca, ten ti urcite bude vediet povedat kde to je a spolupracuju s dost vyznamnymi choreografmi a tetno vikend pridu ku mne na zurku a su to poriadne dracice
@rytmusnajlepsireper A ty si co za prehulenca?! ti pisem,ze wi zmen nick a vymaz fotky ak sa ti nechce porad vysvetlovat ,ze to je exnick tvojho brata..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
trinastkujeme asi
ale budem doma, to viem isto.. o.o
Budem mať po skúškach (myslím prvých pokusoch) a tak budem oddychovať a možno aj nejakú hlinu povozím ak nebude pršať
takze v tom duchu
piatok-sobota-zdip z nedele chata
ostatok nedele hasicska sutaz
nedela oslava narodiek
plan B:
piatok nic
sobota-spis rock fest + v krcme oslava narodiek a slofik dakde na lavicke
nedela - hasicska sutaz + oslava narodiek
plan C:
vysrat sa na vsetko ,beztak je to nepodstatne a na tie narodky si nikto nespomenie a chytim depku....a ked bude prsat tak uz duplom nic z toho..
ale v sobotu sa chystám na senecké jazerá, bude žúr
a nedeľa čechy
btw aj ja chodim s bar jakymi ludmi von a nechvalim sa..