Potrebujem pomoc s platbou za prihlášky na týchto školách, totiž neviem ako to je s poplatkom za prevod meny, ked posielam peniaze zo Slovenska, kolko ma to vyjde naviac?Nedá sa to poslať nejako bez tohto poplatku?
no tak normálne sa dáš na internet banking (ale pozor, neviem presnú terminológiu... proste na zadnej strane plat. karty máš také číslo...na starších a väčšine študetnských nie je... tak som poslala peniaze na mamin účet a tá, na karte to číslo má, to tak zaplatila )
a noramlne, tam už máš zadané že 400kč a to odošleš a banka všetko urobí
mňa dve prihlášky 800kč, vtedajšáích kurzom vyšlo na 31,čosi €
@denix práve preto som si dala len do brna resp. aj ... pretože nemám na prihlášky a preto lebo scem vypadnúť a ževraj sa tma dá fajn brigádovať
@amixel neviem teraz...6cca? neviem ti poriadne povedať, no predsa sa na tú kartu pozri ak v zadu, tma kde je magnetic. kód a tam bude číslo tak asi máš...
ako som spomínala odbor. terminologiu neviem a bez toho aby som ti to ukazala ti to poriadne nevysvetlim... však skoč do pobočky svojej banky a tam ti povedia čo a ako
@burble inak keď vidím kolko opletačiek s tým majú spolužiačky tak sa len diabolsky chcem a medlím ruky
inak neviete ako je to s nitrou lebo na portalvs.sk odbor kulturologia ked dám prihláška tak tam mám poplatky za prijimacie konanie a je tam ešte fakturačné údaje 30 euro pisomna prihl. a 25 elektronická..to akože okrem prijimacieho konania mám platiť za tie fakt. udaje?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a noramlne, tam už máš zadané že 400kč a to odošleš a banka všetko urobí
mňa dve prihlášky 800kč, vtedajšáích kurzom vyšlo na 31,čosi €
@amixel neviem teraz...6cca? neviem ti poriadne povedať, no predsa sa na tú kartu pozri ak v zadu, tma kde je magnetic. kód a tam bude číslo tak asi máš...
ako som spomínala odbor. terminologiu neviem a bez toho aby som ti to ukazala ti to poriadne nevysvetlim... však skoč do pobočky svojej banky a tam ti povedia čo a ako
@burble inak keď vidím kolko opletačiek s tým majú spolužiačky tak sa len diabolsky chcem a medlím ruky
@denix a kam sa tam hlásiš?
Parádička je to, mohlo by sa aj Slovensko inšpirovať / to, že elektronická prihláška sa tiež musí posielať poštou je dosť bieda/
platba kartou je jednoduchšia, len nie každý má tú kartu..napr. ani moja nemá to trojčíslie, ale mama má tak pohodička..
a zaplatené,potvrdené to bolo hneď na druhý deň
vtedy ti len stiahnú toľko koľko potrebujú, mne presne za 2 prihlášky teda 800 KČ stiahli 32 eur bez ďalších poplatkov