Nemate pocit ze v poslednej dobe na internetovych diskusiach vyrojili plateni diskuteri? Vsimam si to hlavne v diskusiach o Kontrafakte a Rytmusovi vsade o nom pisu v superlativoch a neverim ze ma zase az takych debilnych fanusikov. Niekde som cital ze si firmy najimaju brigadnikov aby o ich produktoch pisali v superlativoch je to proste sucast marketingu. Priklad: » www.prozdravi.cz/recenze/paipo-h...
'Dobrý den, přípravek sice nevynahradí pocit kouření (to ostatně asi nic), ale je příjemné ho vdechovat a mít ho pořád u sebe. Určite si zakoupím další.'
sice mu to nepomaha ale kupis si dalsi na vdychovanie asi je navykovy ,nielen ze neprestabe minat peneží na cigy ale bude kupovat aj toto.
Ale pekne napisane odkazy aj ked su to obycajny ludia , ja by som napisal ze je to dobre a to je asi vsetko.Neverte všetkému,čo napíšu.
Niekedy napíšu aj napíšu.
@antifunebracka zdroj tvoja paranoia ? ... zato ja by som mohol nie uplne bezdovodne upodozrievat ci prave ty nemozes byt takymto diskuterom financovanym prave USA, ked mas takeho fesaka ako avatara, a o prispevkoch ktore su zaujate (voci rusku) nehovorim ...
@xy12345 antifunebracka ma pravdu tiez, som cital par clankov ze aj rusi si platia takychto a na joj o tom davali reportaz, tiez si vsimam ze prispevky "rusofilov" su casto pisane ako cez kopirak casto sa vyjadruju len k usa (hanlivo) alebo rusku(pozitivne) a ine temy trebars domacu politiku ignoruju. Ale ruska propaganda je pre nas ajtak neskodna, pretoze vacsina ludi nema pozitivnu mienku o rusku a malkto by tam chcel zit.skor mi vadi ze takto robia aj tunajsie firmy / strany z ludi debilov.
@xxar3s možno niesu platený, možno sú to len ľudia čo sa pozastavujú na zmanipulovanými proamerickymi článkami (napr topky) .myslím že veľa Slovákov si mysli to čo ja, už s niektorými som sa bavil na tu tému a vedia čo je USA zač a že Rusko je viac-menej pasívny stať ktorý sa nezapája do konfliktov vlastnou iniciatívou... @antifunebracka myslel som zdroj informácie že Rusko platí diskutérov ,, ale to je jedno , zbytočne sa hádať a tažko take veci dokazovať ....napr Tu na birdzi keď sú takéto politické témy tak píšeš proamerické príspevky ale nemyslel som to vážne . ....
ak su, nebude ich vela, tak ako niekto moze predavat produkt a vytvori kladne recenzie, aby oklamal vahavych. To, ze su ich prispevky rovnake nie je pre platenost, ale lebo zeru rovnaku propagandu, aj na Fb ludia kopiruju cudzie pravdy a citia sa cool, ked si mozu zanadavat na druhych a ukazat dokazovat jedna babka povedala v televizii. Su tak napachnuti propagandou, citaju noviny, v ktorych sa siri ich vlastna pravda, tak ako sme vsetci rozdielni v nazoroch a ludia radi citaju dennik nejakeho podobne zmyslajuceho cloveka, ja rad citam hospodarske noviny, i tam badat propagandu, avsak najvacsiu propagandu siria blogery, o politike viest blogy je nebezpecne, to, ze siria bludy zistit aj tak, ze sa na nich nikto nestazuje z verejnosti, verejnost nie su internetove diskusie. Podobne smiesne je tvrdit, ked spravia prieskum na preferencie stran, tak uvadzaju, tito by vyhrali, pekne napisu percenta, ale jedna sa o par ludi, co sice moze odrazat realitu, nehovorim, ze nebudu volit to, co tvrdili, ale ze je to len cast, moze byt skupina ludi, ktori sa tych prieskumov nezucastnuju, napriklad asociali, a tak sa vysledok skresli. Je pekne ako sa hadaju o politike a mnohi ostanu len pri vulgaritach a srackach dokola omielanych, dokazy nikde. Konspiracie je pekne vymyslat, no o platenych diskuteroch si dovolim pochybovat, zbytocne vyhodene peniaze. Skor su presvedceni, alebo boli na oslave politika, alebo pre nich nepriamo podporil v sukromnej cinnosti a dari sa im odkedy su pri moci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
sice mu to nepomaha ale kupis si dalsi na vdychovanie asi je navykovy ,nielen ze neprestabe minat peneží na cigy ale bude kupovat aj toto.
Ale pekne napisane odkazy aj ked su to obycajny ludia , ja by som napisal ze je to dobre a to je asi vsetko.Neverte všetkému,čo napíšu.
Niekedy napíšu aj napíšu.
@antifunebracka myslel som zdroj informácie že Rusko platí diskutérov ,, ale to je jedno , zbytočne sa hádať a tažko take veci dokazovať ....napr Tu na birdzi keď sú takéto politické témy tak píšeš proamerické príspevky ale nemyslel som to vážne . ....