tým myslím tých, čo píšu neustále bludy, šíria konšpirácie, získavajú veľa lajkov za stupídne komenty alebo plusiek na rôznych bulvároch ako nový čas, ktorí zdieľajú nepravdivé články, ktorí si dávajú na titulnú fotku či profilovku na FB obrázky kvetov atď.
Jasneze ano, ved sudruhovia zo smeru opakuju po sudruhoch z ruska v tomto co som si vsimol, akurat ze ti nasi su amaterski, castokrat maju uplne prazdne profily
Prečo by si za niečo platil, keď sa aj bez toho nájdu ľudia, ktorí také veci robia z vlastnej vôle a presvedčenia? Ľudia sú hrozne ovplyvniteľní, stačí si vybrať dobrú cieľovku, vyvolať akékoľvek emócie a budú robiť všetko čo chceš a fakt im nemusíš ani platiť.
@tarassaco ved je mi jasne, ale skor ma zaujimaju, ci naozaj existuju aj ti plateni, ktori su ochotni zapredat svoju dusu za peniaze a tiez mi vrta hlavou, kolko za to dostavaju a ci pisu podla nejakych sablon
@moonlawoo urcite nie, lebo mam svoju cest a prislo by mi to voci sebe dost ponizujuce, ze si kupujem takto lacno volicov, ale ak by som bol nvm aky chamtivy a chcel vyhrat volby za kazdu cenu, tak by som sa k tomu zrejme znizil.
@manofbirdz myslím, že ak existujú, je to fakt zanedbatelný počet. Za väčšinou z tých fake profilov sú podľa mňa ľudia, ktorí to fakt myslia vážne (alebo trollia pre svoje pobavenie). Nájsť si blbečkov, čo to budú robiť dobrovoľne, je jednak zadarmo a jednak nehrozí, že s tým, že sú za to platení, vyjdú na verejnosť a prevalí sa to.
@nerwous15 Tých duchov som dal zo srandy. @tarassaco Tých trollov sú tisíce, qalifikovaným odhadom by som povedal, ze 85 % provladných či konšpiračných komentov, čo čítaš, sú od trolla
Urcite ale existuju aj trollovia (tym sa za to podla mna neplati), ktori sa vydavaju za to, ze su volicmi istej strany a naschval pisu hovadiny, aby tu stranu a pohlad verejnosti na ich volicov co najviac zdiskreditovali.
Existuju, nech to vyznie akokolvek konšpiračne, táto informácia je verejne známa, že Soroš financoval mimo iného aj trollov na Slovensku. A určite nie len on, ale aj oligarchovia u nás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@tarassaco Tých trollov sú tisíce, qalifikovaným odhadom by som povedal, ze 85 % provladných či konšpiračných komentov, čo čítaš, sú od trolla
Urcite ale existuju aj trollovia (tym sa za to podla mna neplati), ktori sa vydavaju za to, ze su volicmi istej strany a naschval pisu hovadiny, aby tu stranu a pohlad verejnosti na ich volicov co najviac zdiskreditovali.