@Skippik no len ja mam taku smolu ze akurat ke idem načierno ma nachytaju aj minule prvyraz som videla toho kontrolora, a akurat vtedy som nemala pri sebe čipovu kartu takže naprd mi bolo že som mala kupeny polovičnyXD
V Bratislavskej MHD si cestujuci moze so sebou zobrat len jedny sane a povazuju sa za prirucnu batozinu, 15minutovy neprestupny pre prirucnu batozinu stoji 0.25euro, hodinovy 0.35euro a kombinovany 1 dospela osoba + 1ks batoziny 1euro
@Kokinka to neviem na isto ale za sánky sa určite platí čiže aj za to asi inak ešte si pamätám preukazy ktoré nemali v sebe čip a na zadnej strane písalo začo sa všetko platí boli tam tuším líže a sánky ale boby nie skús si pozrieť cestovný poriadok SAD ......... od kiaľ pochádzaš tam to bude začo sa platí a začo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
cítime revízora hneď ako nastúpi alebo ho aj uvidíš na zastávke a stihneš vystúpiť