@zuzana236 :d:d realita :p som muz a chcem vacsi plat tak ho mam a zena nie? tu ide o to kto je produktivnejsi ale nie je to pravda zeny mozu zarabat viac ako muzi ked si robia svoju pracu lepsie :p
@smajdalf ale ma to tak byt ........ aj ked u nas doma moja mama akurat upratuje , a to tiez castejsie otec , otec aj vari , otec aj zaraba tazke prachy ..... toto si zeny predstavuju ..... myslim ze im staci prachaty manzel a pekny velky dom , to si momentalne moja mama uziva ....
prosím ťa nekecaj blbosti. Overovala si si vôbec niekedy či skutocne žena zarába na tej istej pracovnej pozícii menej (ak plat neni ovplyvňovaný výkonom)
lebo ženy si vyberajú muža,ktorý sa dokáže postarať o svoju rodinu a má dobré gény na tvorbu potomkov, ak zarábajú menej,je pochopiteľné,že pociťujú komplexy.aj ja som počul,že ženy na rovnakej pozícii zarábajú menej,ale to je zapríčinené aj materstvom...
@hajzelodkosti aké sú predispozície na varenie, upratovanie a staranie sa o deti ? Jako, ja nehovorím že žena má chodiť do bane, a chlap sedieť doma a starať sa o detičky, ale tak, aj žena môže zarábať "ťažké prachy"
@smajdalf staranie sa o deti? no napríklad materinský cit? Ja napríklad nevidím bordel tam,kde väčšina žien ten bordel vidí, a ešte sa nájdu aj také,ktoré majú dobrý pocit z poupratovaného priestoru...
@smajdalf ake? Tak o detoch nemusime ani diskutovat snad. Tak ako muzi su zdatnejsi silovo i napr. v technike, tak zeny sa budu vzdy vediet lepsie postarat o domacnost. Neexistuje ziadne preco. Proste to tak je. Zena vzdy dokladnejsie uprace ako muz. Samozrejme neskatulkujem, poznam baby co nevedia poriadne ani prach utriet. To je ako premyslat preco ma zena sirsiu panvu ako muz.
Muž sa má starať o rodinu. a on sa aj chce starať, pokial je to normálny muž. A my muži sme takí, že potrebujeme cítiť že sme užitoční, máme potrebu chrániť/starať sa o slabšieho (manželku). Ale ak je žena príliš emancipovaná, muž sa začína cítiť menejcenný a prichádza tak o tú základnú potrebu - chrániť slabšieho.
Teke chujoviny tu citam, ze az. A to akoze kto si moze v nejakej rodine dovolit aby zena bola doma a muz pracoval?
K teme: Podla mna sa to cele zacalo vznikom kapitalizmu. Cital som o tom jednu knihu. Myslim ten pocitm, ze musime zarabat viac. Ale je to obrovsky tlak na cloveka preto aj muzi zomieraju skor ako zeny. Kapitalizmus je svina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
muz ma zivit rodinu , cize zarabat prachy , robit tazke prace v dome , proste muzske veci .......preto
2. blbost, mozno niekedy teraz uz to tak nie je
Muž sa má starať o rodinu. a on sa aj chce starať, pokial je to normálny muž. A my muži sme takí, že potrebujeme cítiť že sme užitoční, máme potrebu chrániť/starať sa o slabšieho (manželku). Ale ak je žena príliš emancipovaná, muž sa začína cítiť menejcenný a prichádza tak o tú základnú potrebu - chrániť slabšieho.
A tak potom začínajú problémy
K teme: Podla mna sa to cele zacalo vznikom kapitalizmu. Cital som o tom jednu knihu. Myslim ten pocitm, ze musime zarabat viac. Ale je to obrovsky tlak na cloveka preto aj muzi zomieraju skor ako zeny. Kapitalizmus je svina
FAKT: muži zomierajú v priemere mladší ako ženy!
FAKT II. ženy žijú dlhšie ako ženy !
Dôsledok: ženy zarábajú dlhšie ako muži !!
Záver: muži a ženy zarobia za svoj život približne rovnako !!!
suhlasim s @25
a ja chcem zarobit viac ako hocikto iny (muz/zena).
what does this make me?