na telesnej vychove musime chodievat na plavanie. ako ja tam proste nechcem chodit!!! v satni su sami uplne holy dedkovia ktory ma porat obtazuju... v bazene je strasne hlboka voda asi 4 metre a ako ja viem plavat ale casto sa mi stava ze dostanem krc a t
hmm... najprv jedz vela hamburgerov, pi vela koly a co najmenej sa hyb, a tym za par mesiacov sa zbavis uchylnych homosexualnych dedkov, co ta obtazuju.... bud stale pri kraji, proste sa drz brehu, tak nevadi ze ma voda 4 metre, a zaroven ti to pomoze rychlejsie sa zbavit holych dedkov, no a cikaj aj ty, proste bojuj proti malym detom ich vlastnymi zbranami!
namyslas si neako keby ta voda bola smradlava hygiena by to uz zatvorila a zaujimave, ze si jediny co sa na to stazuje skôr mas odpor k samotnemu plavaniu ako k tym faktorom co menujes
Aj mi to tak mame niektore plavaju a niektore baby sa vyhovoria ako ja lebo ani mna nebavi plavenie, ale musim zacat chodit lebo mam krivu chrbticu OMG
A ja musim rano vstavat jak kokot, cestovat autobusom a platit kopec prachov za to, ze budem stat, znasat rozmary ucitelov v skole a ked si chcem zasurfovat, zistim, ze nejde birdz.. Ja mam ale tazky zivot..
Prispevky typu: nic nemusis, nikto ta do nicoho nemoze nutit su fakt "super". To je akoze univerzalne riesenie na vsetko. Pripadne sa vyser aj na skolu, potom na platenie dani, neskor na manzelku a deti - prezijes bezstarostny zivot, dpc.
Krce su z toho, ze sa malo hybes. Strach z mimoriadne hlbokej stvormetrovej vody asi preto, ze nevies poriadne plavat. Na tvojom mieste by som stal v pozore v prvom rade a tesil sa, ze nieco urobim pre svoje zdravie a konecne sa zlepsim v plavani.
No a zacikana voda mi isto vadi menej ako napr. zahuleny vzduch po vsetkych krcmach a restikach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
asi si to len namýšľaš, oni v skutočnosti len spomínajú na to keď boli mladí ako ty
na malé deti - fackuj to všetko do radu
na hlbokú vodu - čo tak ísť do menšej
alebo: papier od lekára, sťažuj sa, jednoducho si zabudni veci na plávanie
btw.plávam rád
ďakujem za opýtanie
Aj mi to tak mame niektore plavaju a niektore baby sa vyhovoria ako ja lebo ani mna nebavi plavenie, ale musim zacat chodit lebo mam krivu chrbticu OMG
Alebo si každý krát zabudni plavky
si obran svoj nazor to ta nemozu nutit
nieco vymyslis drzim palce
alebo
si vymysli ze mas koznu chorobu ta do bazenu neposlu lebo nebudu chciet riskovat ze to od teba dostanu
som to ale geniu s co??
ak to napisal uz niekto predomnou tak sory
necitala som vsetky prispevky
hlavne tie dlhsie som vynechala
Krce su z toho, ze sa malo hybes. Strach z mimoriadne hlbokej stvormetrovej vody asi preto, ze nevies poriadne plavat. Na tvojom mieste by som stal v pozore v prvom rade a tesil sa, ze nieco urobim pre svoje zdravie a konecne sa zlepsim v plavani.
No a zacikana voda mi isto vadi menej ako napr. zahuleny vzduch po vsetkych krcmach a restikach.
Btw. moc je sterilna zalezitost.