@14 jj, ono plávanie podľa je mňa aj tak sčasti prirodzená vec, lebo v maternici je prirodzeným prostredím voda, aj malé deti napr. sa dosť rýchlo učia plávať
a inak je aj rozdiel fakt vedieť plávať, a vedieť plávať tak, že "preplávem"
Viem plávať ale neviem sa ponoriť pod vodu alebo splývať Proste kým plávem dopredu tak to je v pohodke ale keď zastavím hneď klesám pod vodu .. a tiež keď sa ponorím tak ani nie 5 min. a už ma úplne bolí hlava a cítim sa ako dehydrovaný
@19 a k tej otázke či je to normálne alebo nie tak to ti neviem povedať normálne to asi je ale je to kus na prd lebo budeš chcieť s kamošmi a kamarátkami ísť napr na kupalisko oni sa budu hadzať do vody, plávať s dievčatami a ty budeš na kraji sedieť (čo by bola dosť nuda no)
kazdy, kto bol vo vode takej hlbokej, ze nedosiahol na dno sa bud naucil plavat alebo sa utopil. bud si nebol v takej vode, lebo si nemal prilezitost, vtedy je to podla mna normalne...alebo si sa naschval vyhybal vode a vtedy to neni normalne. mna hodil otec do mora, ked som mala 4 a ked som si uz myslela, ze sa utopim a troska som rozhadzovala koncatinami, zistila som, ze sa viem udrzat na hladine a tak som sa sama naucila vlastne...ale pravda, hrozne som vrieskala na celu plaz, jak ma vtedy isiel hodit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
čiže áno si divný, môžeš sa íst pochváliť kamarátom
ja napriklad neviem lyzovat (akoze kusok hej ale ide mi to hrozne )
ale tak ked spadnem do snehu tak sa neutopim vsak ako
a inak je aj rozdiel fakt vedieť plávať, a vedieť plávať tak, že "preplávem"
Keby ste sa aspoň chceli naučiť. Česť výnimkám.