Chcel by som začať súťažne plávať, nie som zrovna najlepší plavec, nikdy som to súťažne nerobil, ale baví ma to už od mala. Kondičku mám dobrú, 3/4 roka chodím makať do posilky 3x týždenne, čiže som nabral aj nejakú svalovú hmotu, čo by tiež nem
Ides na to spravne. Naco stracat cas do septembra. Ale tym ze trenujes bez trenera si mozes vytvorit zlu techniku a to uz ked raz sa naucis zle, tak potom sa od toho tazko oduca. Odporucam si prestuduj si plavecke techniky. Na nete mas kopec materialov o plaveckych technikach. Mas tam aj cviky vo vode aj na suchu, ktore ti pomozu mzlepsit techniku.
Tiež som chcel byť plavec ale nezvládol by som to lebo vždy keď sa mi dostane voda do uší začne ma bolieť strašne hlava..
Hlavne ak máš nejakého kámoša čo vie dobre plávať tak nech ide s tebou a ukáže ti jak plávať kvalitne aby si aj dobre dýchal pri tom a tak...
Chlapče, ja ti ako starý mazák môžem poradiť, ale už dlho som z hry von. S posilkou to moc nepreháňaj, veľa musíš strečingovať, behať, skús robiť základnú gymnastiku ( hlavne kotúle) a posiluj najmä s vlastnou váhou. Bez trénera, ako sa už vyššie spomínalo by som to hlavne kvôli tej technike moc nepreháňal, ale na nete si to poštuduj a kedy tedy si choď na kúpalisko vyskúšať. Howgh!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ides na to spravne. Naco stracat cas do septembra. Ale tym ze trenujes bez trenera si mozes vytvorit zlu techniku a to uz ked raz sa naucis zle, tak potom sa od toho tazko oduca. Odporucam si prestuduj si plavecke techniky. Na nete mas kopec materialov o plaveckych technikach. Mas tam aj cviky vo vode aj na suchu, ktore ti pomozu mzlepsit techniku.
Dig in!
Hlavne ak máš nejakého kámoša čo vie dobre plávať tak nech ide s tebou a ukáže ti jak plávať kvalitne aby si aj dobre dýchal pri tom a tak...