co najmensie a pekne kriklave farby..cervene ruzove oranzove bledomodre...a najlepsie aby ta podprsenkova cast bola len ta latka ako ine nie tie kosticove plavky alebo ako to mam nazvat
Ako to nazvat aby si to pochopil...aha take "minitielka"
A skoro som zabudla na butterfly strih... to je taky pasik latky v predu len ozdobeny nejakou sponou alebo tak a vzadu sa bud zapina alebo snuruje
Bottom:
- tanga
- tanga s latkou co vyzera ako suknicka okolo
- normalny nohavickovy strih - vysoky alebo
nizky (mozu byt normalne ako nohavicky alebo sa viazat)
- boxerky (francuzske nohavicky)
Uz tomu rozumies.... ???
Ja nosim ten butterfly strih co sa viaze a k tomu spodny diel nohavickoveho strihu taktiez sa viazu.... a su obojstranne... z jednej strany fialove a z druhej cierne...
Mne to je sumafuk. Ale nie vcelku. Podla mna su krajsie top ci ako sa to vola? Jedoducho dvojdielne asik tak dako. Alebo radsej nek maju na sebe plachty aby nerosptylovalo moc
A čo poviete na také farebné? hmmmm s kvietkami ale moderné vzory niečo ako kachora asi neporadíte bo si neviete predstaviť... ale sú trojuholníčkove a neviem či su vystužené lebo nesu hore iba zlatky ale je pod nimi ešte niečo take ale neni to veľmi mäkké... no a spodok je klasický tvar ale bedrový.. mne sa clekom páčia a není to taká farba ktorú nosí každá tretia na kúpalisku...aspon dúfam ze také nebuú mať bo ma rafne..
Adinka vieš aké boli plávky tak začiatkom 20stor. také skoro ako kombinéza a pásikavé a dokonca boli dva druhy modré a čierne pásiky, také si si mala kúpiť.
Ako teraz pri takom výbere plaviek, je tak jedno aké máš na niekom sedia pekne na inom nie, a farbu si vyberaj aká sa páči tebe... ja mám jedny pásikavé a ani neviem kde sú asi ich má moja švagriná a teraz keď pôjdem na dovolenku si chcem kúpiť nové a tiež neviem aké, moc veľký výber, ale keď ma nejaké zaujmú tak si ich kúpim. Mňa to musí zaujať, ale zas ten náš (DK) výber je dosť, obmedzený :/
No a moja kámoška je biela pomali ako stena a hmm chce si kupiť svetlo ružové plaočky no ja si myslim že bude vyzerať ako vápno... a kedže píšeš že ked nie su opálené tak radšej farebnejšie.. heh no a neviem asi an nej budú kričať tie plavky heh tak ak ste tu niake poblejšie dievčata tak jakej farby plavky máte?
takze akej farby mam plavky?..no tak to je rozne..mam take ruzove s jemnymi zltymi kvietkami,azurovo modre,potom modre pocarbane..doesnt matter.nedavno som si kupila take zelene a nejake vzory na tom..kazdopadne,najoblunenejshie su tie ruzove..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
TOP:
1)trojuholniky - vystuzene, nevystuzene,
- prisite k snurkam alebo volne
2)kosiky - vystuzene, nevystuzene,
vystuzene s kosticami,
vystuzene bez kostic,
nevystuzene s kosticami,
nevystuzene bez kostic
- prisposobene na male prsia s tenkymi
snurkami alebo s hurbsimi pasmi pre
vacsie prsia
Ako to nazvat aby si to pochopil...aha take "minitielka"
A skoro som zabudla na butterfly strih... to je taky pasik latky v predu len ozdobeny nejakou sponou alebo tak a vzadu sa bud zapina alebo snuruje
Bottom:
- tanga
- tanga s latkou co vyzera ako suknicka okolo
- normalny nohavickovy strih - vysoky alebo
nizky (mozu byt normalne ako nohavicky alebo sa viazat)
- boxerky (francuzske nohavicky)
Uz tomu rozumies.... ???
Ja nosim ten butterfly strih co sa viaze a k tomu spodny diel nohavickoveho strihu taktiez sa viazu.... a su obojstranne... z jednej strany fialove a z druhej cierne...
male prsia: kriklave farby a vystuzene
velke prsia: nenapadne farby a nevystuzene
DOWN:
...to jej jedno, hlavne aby to nebolo nieco ako z babkinej skrine...
P.S: podla mna je vela bab, co ma na plavky dobry vkus, len sa nebojte novych strihov a experimentovania...a nie je vzdy najlepsie znackove...
Adinka vieš aké boli plávky tak začiatkom 20stor. také skoro ako kombinéza a pásikavé a dokonca boli dva druhy modré a čierne pásiky, také si si mala kúpiť.
a nohavickovy strih nevysoky!!
a ta vrchan cast nevystuzena to sa mi nelubi taka nejaka pevna moc...
najlepsie iba take trojuholnicky... a viazane dokopy a aj tie nohavickt
no ziadne su fajn, a co sa tyka farby, hm... biele alebo bledomodre
ale si belsia tak si davaj farebnejsie
a ak si veeelmi opalena tak jednoznacne biele