Ahojte,hlavne dievčatá.. Nepoznáte prosím vás nejakú stránku s peknými,modernými plavkami? Už dva mesiace behám po obchodoch,no bez úspechu..Najviac by sa mi páčili plavky na tento štýl..Ďakujem vám
Aj u nás je ich veľa Napríklad v Žiline v jednom obchode mrte Napr. Tezenis má tieto plavky, Tesco, Takko, NewYorker, Calzedonia..... Vedela by som dlho vymenovávať Ale padá to a celkovo je to tak trošku blbé Ale sú veľmi pekné Ja mám napr. takéto ale farebné prúžkované z jednej, čisté sivé z druhej strany
Ja som si povedala, že radšej si za plavky priplatím, len nech niečo aj vydržia. Ale nie raz som sa okašlala, po lete boli plavky rozťahané ako ...hmmm... aj napriek tomu, že som za ne vyhodila majland. Už asi 2x som objednávala z tohto e-shopu » www.dessue.com/sk/damske/plavk...
jeden z mála obchodov, kde naozaj platí značkové=kvalitné. Odporúčam
Ja som si nedávno kúpila plavky na push-up.sk a sú úžasne. Majú tam široký výber plaviek či už jednodielne alebo dvojdielne. Rôzne strihy a farby takže si myslím že si tam každý vyberie niečo. Ja som si tam kúpila modré dvojdielne plavky s bodkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jeden z mála obchodov, kde naozaj platí značkové=kvalitné. Odporúčam