prosim..pomozte..mam depku..fakt..mozno to sem ani nepatri ja neviem ale nema mi kto pomoct..som zamilovana do veduceho v tabore (nema viac ako 18),tabor trva uz vyse tyzdna,kazdy den sa na mna usmeje,prihovori,pozera sa na mna,ale dnes sa mi ani neprihov
ach joooj nece byt hnusny ale za to ze sa na tebe niekto nepozrie je to koniec sveta?a ty si schopna sa zamilovat za neviem kolko?jedno poucenie...laska sa rodi mesiace a nie dni...
paci sa ti a zahladela si sa donho,urcite to nie je laska...po tyzdni,kedze toho cloveka skoro vobec nepoznas nemozes hovorit o laske ale pritazlivosti..
A to ze sa na teba neusmial?ako ti s tym mame pomoct,sama si musis uvedomit,ze nesmies byt tak naivna a zato ze sa niekto usmeje,prejavi sympatie neznamena ze ta miluje,resp. ze uz sa nemoze rozpravat s nikym inym ako s tebou..
Daj si nato pozor,lebo zivot sa s tebou kruto pohra a potom to bude velmi boliet...
Zober to s lahkostou ako sprijemnenie tabora,opätuj mu usmev ale neries a hlavne sa netrap kvoli tomu,ze sa pozera za inymi.
laska na 1. pohlad nie je!!!... za to mozu tie americke filmy ..... kym sa do niekoho zalubis tak ho musis poznat veeelmo dlho a nie tyzden..okrem toho mas 13 a on 18!!!! (ten vek by nevadil ak by si mala 30 a on 35) a co uz bude dospely chalan robit s 13 rocnou?!?!?...ty sa tiez nepozeras po 8 rocnych chlapcoch nie? jaaaj
wtf ? najdi si chalana vo svojom veku a hrajte sa na schovavacku v 14 uz mas povolenu pusu a co budes robit v 15 nikoho ntrapi ale vazne vzdy som si myslel ze baby idu po starsich koli autam peniazom atd ale nechapem ako sa moze 13 rocna zamilovat do skoro dospeleho cloveka... no zamilovat je silne slovo nazvime to platonickou naklonnostou no aj to som este optimista hmm podobny priklad som videl v tom seriali o tom doktorovi nevim ako sa vola zo psychologicke hladiska to je zrejme sposobene tym ze ti chyba ''muzsky vzor'' dufam ze som pomohol caf
ale postup do buducna je zhruba nasledovny: ked spoznas cloveka a predstavujes si ako obaja hrate v mladezi nepristupnej scene chyti ta vasen a tuzba potom sa spoznate a zistis ze to nie je zosobnena dokonalost ako si si spociatku myslela a ak s nim zacnes chodit a casom zacnes jeho chybi milovat rovnako ako klady potom hovorime o laske
ser na to a najdi si dieta svojho veku nie dieta ale chalana. A nekseftuj zo starymi chlapmi. Lebo potom tu budes pisat diskusie typu som tehotna? alebo este ine veci
hej moja maš akesi vysoké nároky.. možno zistil že si donho a nechce ti davat ziadne iluzie tak an teba ani nepozerá radsej........ radsej hladaj seberovného urobis lepsie......
Existuje, ja som sa tak zalubil do svojej terajsej frajerky. Sme spolu rok aj 4 mesiace a klape nam to stale lepsie a lepsie. Takze ty co nezazili nech nerozpravaju.
K tvojmu problemu, to ze ty si sa donho zahladela nemusi znamenat ze aj on do teba.
Navyse ak je veduci tabora to znamena aj to, ze musi byt na decka prijemny aby sa nanho enstazovali a neprisiel o svoju letnu brigadu. Navyse je dost mozne ze tam odkial pochadza ho caka frajerka.
A posledna vec pochybujem ze ako 18 rocny da sancu tebe ako 13rocnemu dietatu. Ty ked budes nastupvoat na strednu on uz bude mat pravdepodobnwe zmaturovane
no pisala som ti v tej prvej sprave.... ale to som predpokladala ze je to tvoj rovesnik... tak to je ine.... no vies 18fakt nie je moc vhodny vek pre teba ... aspon momentalne... ked budes mat napriklad 15 a viac ... tak to uz je ine..... ale ono tak skus s nim o niecom pokecat .... tak priatelsky.... no nechcem ta nejak znechutit... ale on sa ti zrejme prihovaral len ako kamos.... lebo predsa len tych osemnast......ale tak skus s nim prehodit par slov... skamaratit sa s nim....a adeptov na lasku a tak... skus hladat radsej medzi mladsimi... nehovorim zrovna medzi 13rocnymi...ale taky 15,16... to nie je az take zle .............. ale ono ja ta nepoznam .. nepoznam ani jeho ... tak tazko toho posudzovat.... lebo ... aj pre ostatnych diskutujucich... niektore 13 baby su po psychickej aj fyzickej stranke na vyssej urovni ako nejake 17..... ale to je dost vynimka........
dievca sa spamataj..vies ty vobe co je to laska?...tabor skonci, skoncia aj pohlady nanho a hned ti bude lepsie...zabudni nanho!!!!!!!!! a je to len suknickar na beton!!!!
it: laska na prvy pohlad? laska? ako mozes lubit niekoho koho vidis prvy krat? ved cloveka najprv musis spoznat aby si ho mohol lubit, to nieje laska...mozno teraz sa lubite ale vtedy si nemohol vediet aka je, ci to nieje nejaka trupka
to chces povedat? ze hned ako si ju prvy krat uvidel si ju lubil?
Angie2112(/////////////// držím pri tebe ja to tiež nechápem oni si asi myslia ked sa mu niekto zapáči vyzerá ako vysnený princ alebo rpincezná zo svojich snov tak je to láska PP
angie a adinka- ja sa tiez pripajam-laska na 1. pohlad nie je.. proste moze byt niekto sympaticky moze byt pekny a nieco z neho vyzarovat charizma atd.. ale to este neni laska ked zbadas niekoho a padne ti sanka... to je len hmm ocarenie(to je vyraz !) a az po case ak mas stastie tak zistis ze ten clovek je aj vo vnutri super a je z toho laska... ale laska je z toho az potom na 1.pohlad bol ten clovek len sympaticky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A to ze sa na teba neusmial?ako ti s tym mame pomoct,sama si musis uvedomit,ze nesmies byt tak naivna a zato ze sa niekto usmeje,prejavi sympatie neznamena ze ta miluje,resp. ze uz sa nemoze rozpravat s nikym inym ako s tebou..
Daj si nato pozor,lebo zivot sa s tebou kruto pohra a potom to bude velmi boliet...
Zober to s lahkostou ako sprijemnenie tabora,opätuj mu usmev ale neries a hlavne sa netrap kvoli tomu,ze sa pozera za inymi.
Existuje, ja som sa tak zalubil do svojej terajsej frajerky. Sme spolu rok aj 4 mesiace a klape nam to stale lepsie a lepsie. Takze ty co nezazili nech nerozpravaju.
K tvojmu problemu, to ze ty si sa donho zahladela nemusi znamenat ze aj on do teba.
Navyse ak je veduci tabora to znamena aj to, ze musi byt na decka prijemny aby sa nanho enstazovali a neprisiel o svoju letnu brigadu. Navyse je dost mozne ze tam odkial pochadza ho caka frajerka.
A posledna vec pochybujem ze ako 18 rocny da sancu tebe ako 13rocnemu dietatu. Ty ked budes nastupvoat na strednu on uz bude mat pravdepodobnwe zmaturovane
to chces povedat? ze hned ako si ju prvy krat uvidel si ju lubil?