Čaute chcela by som sa opýtať či by bolo vhodné dať si na ples legíny a tuniku .. bo ja nič nemám .. ale to neni obyčajný ples je to taký v dedike taký farsky .. no mám pocit že sa všetci budú mať šaty poradte mi :/
A co ta je po ostatných ? ved sa nepozeraj na iných daj si to co chces ty a nie to co budu mat ostatný ... ludia preco sa stale prisposobujete vecine ?
dúfam, že len žartuješ lebo keď prídeš v legínach na ples, tak nechci vedieť čo si o tebe budú všetci myslieť!! radšej nechoď na ten ples akoby si tam mala ísť v legínach a tunike preboha
Nie ! legíny nie !!!! (ach) Ja keby vidím nejakú babu, ktorá by mala na sebe legíny na PLESE, tak ju nenormálne vysmejem a podám jej sud, nech si radšej vlezie dnu !! absurdnééé !!!
pokial je to kvazi obyčajna dedinska zabava ktora sa na ples podoba asi len v tom že tam hra hudba tak to nie je až take hrozne... neverim že by si bola prva ani posledna...
Osobne by som to nespravila. Ja mám jedny plesové šaty, ale už ako keby som nemala žiadne, keďže sa už do nich nenarvem. Takže by som určite riešila alternatívu každého sa opýtať, čo si mám dať a pokúsiť sa niečo si požičať, ak by som nemala na kúpenie.
Choď aj tak, ako si povedala, ale iba v prípade, ak všetky ostatné možnosti zlyhajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale myslim ze na ples patria jedine saty a tiez nie hocijake..ci uz je to na dedine alebo na hrade.Ja osobne by som teda nesla v tunike a leginach.
(preboha, nech už je koniec sveta radšej)
@1 a za chvíľu by to vyzeralo tak, že podaktorí by chodili po ulici vážne v spodnom prádle a na spoločenské udalosti v teplákoch a pyžame :/
@lolo349 jako, chápem že v tvojom veku moc rozumu mať nemusíš, ale do piče, legíny na ples ? Dáš si legíny aj na svoju svadbu ?
veď už aj v NewYorkeri kúpiš nejaké normálnejšie šaty za menej ako 10 eur
na ples..........v legínach
O______________________________________O
deti jebe vám už dočista???,
To sa mi len zdá, alebo sú ľudia každým rokom sprostejší?
2.ak je aspoň slabá nádej na slušné šaty, hoci aj po sestre, ber, hľadaj, skús sa vynájsť.......
3. ak to financie (a zima) dovoľujú, skús si dačo kúpiť
šaty si požičaj, žiadný problém
súhlas
no neviem naposledy si mi ho pochvalila
Choď aj tak, ako si povedala, ale iba v prípade, ak všetky ostatné možnosti zlyhajú.