hmm..díky..taak teoreticky ma zaujíma lenže ja chodím na obchodnú, čiže my už dejepis nemáme..myslíš, že by som sa to mohla na prijímačky doučiť aj sama?
ee, urcite ne. mas tam 100 otazok z dejepisu a pomaly sa ta budu pytat aj na to, ake mal ludovit XIV vlasy a podobne. ver mi, aj ked maturujem az na buduci rok, chodila som uz teraz na kurz, mam zbierku otazok a ako tak pozeram, mala by som zacat studovat. A este jedna vec- rozlozenie otazok : 1000-dejepis a dalsie 2 tisicky dokopy mas z prava, vseobecneho prehladu, filozofie, ekonomiky a politologie.
Ayreen....hee dakujem ..noo tak tie 2 tisicky uz mam nastudovane...takze toho sa nebojim ...len ten dejepis ..ty chces ist tiez na pravo?..fuu a to preco si chodila na kurz uz rok dopredu?
mno pretoze v maturitnom rocniku chcem mat klud a nie sa kazdu sobotu morit na kurzoch. ozaj to bolo vycerpavajuce. no tak ked si uz tu vacsiu cast zvladla, tak hor sa do dejaku!
lol o 5 dni maturuje a dala som si pravo 3 skoly...a bez dejepisu na strednej nemas sancu dievca...treba ti naspamet vsetky knihy z dejepisu a nosky ... a logiku a vseobecny politicky prehlad...hm...zvaz to
ucit sa budem musiet na matury aj na prijamcky a ze je tam toho vela je snad kazdemu jasne....ale ked sa uz budem trapit aby ma prijali tak by som rada vediet ci to tam aj potom vydrzim (to si uz posudim sama pravdaze len davajte nazory pls )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ucit sa budem musiet na matury aj na prijamcky a ze je tam toho vela je snad kazdemu jasne....ale ked sa uz budem trapit aby ma prijali tak by som rada vediet ci to tam aj potom vydrzim (to si uz posudim sama pravdaze len davajte nazory pls )