Chcem vedieť či je Crash Bandicood na PS3 na nete som síce našla. Ale či sa dá dostať aj na SVK. Alebo neaká dobrá podobná hra. Mi sme mali PS, PS2 a teraz mame 3-ku, ale ja som hravala iba ked sme mali 1-tku tam som hravala aj Dračika a Raymana.
pozrel som sa koli tebe na jednu stranku =D na slovensku , www.brloh.sk a tam ju na ps3 nemali takze pochybujem ze budu mat inde , brloh je taky dost najlepsy obchod z hrami ale pozri sa aj inde
@matus123 To je internetovy obchod ze lebo otec mi chcel obiednat ale tiez nenasiel tak nevem ci len on nevedel lebo preca stara skola ci fakt neni. To je smola Ale dakujem krasne
@normalkomar No ved take ako Bandicood dráčik ak poznate rayman hravam teraz GTA ma brat a asasina ci co som hrala ale to ma az tak nebavy potom ma bavilo hrat tekken cez net online ale vkuse ma zabily tak som nechala skvor take Skakacky
@matus123 To sme presli teda brat presiel On je maniak teraz mu kupili asasin 2 a uz to presiel taketo strielacky ja moc nie jedine co ma bavy je to GTA aj to nevem kolkatku mame doma ale to je jedno take necem
@majo16 ale tak ja som baba a mam dost ked moj brat sedí a zacne vriezkat a mame nove repraky a ked zacne strielat ho zmlatim nech si da sluchatka ale tak ber ohlad som baba taketo hry ma rad brat
@matus123 Tak jasne ved si chalan mna by to bavilo mozno ale je to tazke niektore tie hry ako este sa mi pacilo got of war nevem ako pise to bolo fajn aj ked prisiel velky ujo ktory mal malicek ako moj hrac a dal mi raz mala som dost
@matus123 Máme akurat to hrá otec som sa ho spitala lebo nevem kolkatku mame a on ze 5ku ale to rata nebaví to skvor otca brat má 14rokov on ma rad strielacky o otec hokej futbal a toto grand turisimu je tiez jeho Len ja som taky videdenec a musim sa uspokojit so sims 2 v notebooku . Ale dik za typ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pozri Crash Bandicoot: Mind Over Mutant
tak vieš... to záleží podľa vkusu každému sa iné páči... niekoho bavia závodne atď teba aké bavia?
» brloh.sk/pchra.php?id_hr...
Grand turisimo 5