Iphone, Nokia 6220, Nokia 6650, Nokia E51, Samsung F480, Samsung U800, SE C902, SE W890i .... NApíšte aké ak máte nietorý z nix.. A hlavne aké mate s ním skúsenosti ?? ?
No SE C902 ten mobilcek sa mi v celku paci. Hlavne ako je rieseny. Ale nesedi mi to ako je spraveny ten fotoaparat. A korodovanie tam ani dako moc nehrozy, lebo tam je uz iny koistyk. Nie ako u K510i ten problem mala moja mam. A co som mal ja este ten starsi joistyk u T230 tak tam mi na nom nic nebolo a doteraz ziadna korodia. Ale stat sa moze vselico
A zasa W890 na to kolko stoji je to skoro shit. Ten fotak je podla mna slaby.
Takze by som sa rozhodoval medz SE C902 a W890. Ale skor by som sa prikladnal ku verzii SE C902
Takze ak chces mat mobil na fotky skveli SE C902 s 5 megapixlov postaci I ked sa mi nepaci ako to je risesne to vysuvanie. Takze ja by som skor odporucil tie rady SE. Podla toho co chces na nom robit.
SE C902 - pretuniť na W-čko, aby ti šiel foťák, aj walkman naraz Alebo potom Iphone, aj keď na neho budeš tiež musieť dať nejaké veci, aby ti šli mmsky, všetky siete a podobne Proste ja by som sa s tým vyhral Nokie v žiadnom prípade by som nebral (nepáčia sa mi) a Samsung neoslovil
@6 ale picu z ryzu najlepsie telefony su Nokia N95/N85/N95/E90
co sa tyka @0 tak poradim asi nokiu 6220 ked chces k tomu viac povedat tak mi napis ts...nemienim aby mi tu kazdy ofrflaval moj nazor kedze sa tomu profesionalne venujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vid sek700i
Mam Nokiu E51 a som spokojny.
A zasa W890 na to kolko stoji je to skoro shit. Ten fotak je podla mna slaby.
Takze by som sa rozhodoval medz SE C902 a W890. Ale skor by som sa prikladnal ku verzii SE C902
Takze ak chces mat mobil na fotky skveli SE C902 s 5 megapixlov postaci I ked sa mi nepaci ako to je risesne to vysuvanie. Takze ja by som skor odporucil tie rady SE. Podla toho co chces na nom robit.
co sa tyka @0 tak poradim asi nokiu 6220 ked chces k tomu viac povedat tak mi napis ts...nemienim aby mi tu kazdy ofrflaval moj nazor kedze sa tomu profesionalne venujem