mam taky problem "stojimi aj ked nechcem" napr ked chitnem babu za ruku alebo ju idem pobozkat pls poradte co stym mam robit viem ze to je kravina ale pls
nič s tým nerob, bud rád kým stojí lebo ked prídu časy ked ti už stáť chcieť nebude tak budeš nad vekovou hranicou tejto stránky.... a to až potom bude fakt zléé
inac aj ja mam taky problem co s tym ? je mi dost trapne ked sa mito stava a hlavne ak som s babov co sa mi paci alebo s tov ktoru lubim,..a sedime dakde ,..pusinky ,potom sa nemozem postavit a musim cakat a bojimsa ze ak by si to vsimla by si myslela ze ju chcem len koli sexu
Ja mám 20 a stačí mi dať dievčaťu francúzsky bozk a už stojí. Veľmi ľahko sa vzruším. Teš sa tomu, že sa Ti postaví, keď dievča chytíš za ruku, alebo keď ju pobozkáš. Horšie by bolo, keby sa Ti to stalo pri matke.
A aspoň si pripravený nato, keby ste na seba dostali chuť. Bolo by mi skôr blbé, keby som chcel niečo a museli by sme sa 15 min. snažiť aby sa dal do pozoru.
Akurát je blbé, keď pomyslíš v škole na nejakú holku a potom Ťa hneď vyvolajú k tabuly. Vtedy som chodil k tabuly ako dedko. hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Skus jej navrhnut ci ti stym nepomoze nejako bohvie čosa stane Mozno ked pride na ex budes tak nervozn zesati nepostavý
lesti co najviac...budes menej nadrzany
Ja mám 20 a stačí mi dať dievčaťu francúzsky bozk a už stojí. Veľmi ľahko sa vzruším. Teš sa tomu, že sa Ti postaví, keď dievča chytíš za ruku, alebo keď ju pobozkáš. Horšie by bolo, keby sa Ti to stalo pri matke.
A aspoň si pripravený nato, keby ste na seba dostali chuť. Bolo by mi skôr blbé, keby som chcel niečo a museli by sme sa 15 min. snažiť aby sa dal do pozoru.
Akurát je blbé, keď pomyslíš v škole na nejakú holku a potom Ťa hneď vyvolajú k tabuly. Vtedy som chodil k tabuly ako dedko. hehe