niektorí ludia si ich radi prezerajú a na základe ich ponuky aj nakupujú,takže úplne zbytočné to nie je,no nie u každého to zafunguje,niekto to hned zahodí...lenže oni nemôžu vedieť,kto o to má záujem a kto nie a preto to dávajú všetkým do schránky
letáky sa obvykle tlačia na ten najlacnejší-recyklovaný papier a zas sa zrecykluje, takže neviem v čom by to malo byť plýtvanie.
pre niekoho je to prospešné, kto má hlboko do vrecka, tak si v nich nájde najlacnejšie ponuky.. alebo tak ako tu už niekto písal, tiež si v nich rád občas listujem keď nemám čo robiť, pozerám, kde čo je namiesto toho, aby som sa naháňal po obchodoch.
kauflandove su dobre na rozrobenie ohna
inak si myslim, ze je to zbytocne..pridem do obchodu s tym, ze viem co kupit, a ked uz neviem, tak tie obchody maju tak super rozmiestneny tovar, ze clovek kupi aj to co nepotrebuje
ako ktoré, napríklad načo sú do každej schránky doručované strešné krytiny alebo nábytok? toto považujem za zbytočné, ale letáky, v ktorých sú bežne potrebné tovary (potraviny, drogéria, obuv...) sa zídu, lebo aj tých pár eur je niečo a bežný človek nechodí do 4 supermarketov, aby porocnával ceny a kúpil iba napríklad cukor...
Mám tendenciu byť kvôli letákom vulgárny. Tlačia to do tej schránky a tlačia aj keď tam nieje už ani kus miesta všetko dotrhajú a spučia ale aj tak furt tlačia a ja potom zo schránky vyberám vylisovanú kocku papierovej hmoty. Potom to pätnásť minút preberám a nadávam a všetky hádžem rovno do smetia. Mali by to zakázať tak ako s elektronickou poštou. Ak súhlasím zo zasielaním informačných správ, tak prosím ale toto čo robia...každý týždeň dva kila papiera. A pritom to vôbec nečítam.
Úplne by stačilo dať zo dva výtlačky niekde na prízemie paneláku s tým nech si v tom babizne prelistujú a vrátia to na miesto.
Z tých 30 ľudí čo to dostanú do schránky to aj tak 20 čítať nebude.
Pre niekoho môže byť vhodnejšia forma v papierovej podobe ale pre mňa je to lepšie keď si leták lidl pozriem tuto » lidlletak.sk/... nemusím doma skladovať toľko papiera alebo hľadať kde som ho založil. Online podoba šetrí čas, miesto aj životné prostredie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Je to úplne zbytočné... Keď niečo chcem, zájdem do obchodu a kúpim si to nie?
pre niekoho je to prospešné, kto má hlboko do vrecka, tak si v nich nájde najlacnejšie ponuky.. alebo tak ako tu už niekto písal, tiež si v nich rád občas listujem keď nemám čo robiť, pozerám, kde čo je namiesto toho, aby som sa naháňal po obchodoch.
inak si myslim, ze je to zbytocne..pridem do obchodu s tym, ze viem co kupit, a ked uz neviem, tak tie obchody maju tak super rozmiestneny tovar, ze clovek kupi aj to co nepotrebuje
Z tých 30 ľudí čo to dostanú do schránky to aj tak 20 čítať nebude.