Prosim potrebujem pomoc!! Vo štvrtok mam školske kolo HK a som nachladený jak kkt. Moj hlas pri recitovaní znie hrozne. Preto vas prosim, poradte nejaky zazracny liek alebo spôsob ako sa vyliecit za tri dni. Alebo aby som sa dostal aspon do takeho stavu a
@3 to by ma porazilo na mieste... ale good napad... som si vcera dal poriadne ladovu zmrzlinu a veru ze aj trochu pomohlo @2 tha tu dajake tie tipi napis
bože a čo by som ja dala za to, keby som sa tomu mohla vyhnúť... ale tak vyležať a bude dobre si myslím, alebo k doktorke, ja sa vždy už len po jej návšteve a napísanej PNke cítim lepšie
inac vies ze kola bola povodne sirup proti kaslu a bolestiam hrdla a bola zelena? cize ked si odmyslis to farbivo a bublinky tak by to aj slo, mne to pomohlo ale vytrepal som z nej to CO2 (bublinky) drzim palce inac
ja si robim specialnu zmesku, ale je to humuuuuuus. Stava z polky citrona sa zmiesa s dvomi polievkovymi lyzicami TEKUTEHO medu (krystalizovany skriabe na jazyku aj v hrdle). Poriadne miesat, kym to nevyzera fakt hnusne ale jednotne a potom do toho nadrvit trosku (lyzicku) susenych kvetov a listkov salvie. Stonky sa blbo piju, tie tam nedavam. Este raz dobre pomiesat, nechat to tak pol hodku stat a potom to pomaly cucat, najlepsie jest to malou lyzickou (aby to slo hrdlom co najpomalsie). Extra intenzivna kura: tento hnus 5x denne dva dni, inak staci tri krat denne (ja na viac nemam odvahu). Zarucene zaberie, aj ked chuti hnusne. Moze sa toho pripravit aj viac naraz, aby sa s tym clovek neprplal pat krat denne ako dilino.
si ľahni pod perinu, pi teplý čajík, cmúľaj nejaký strepsils alebo niečo také a malo by pomôcť... aaa vytlač si šťavu z citróna do pohára a vypi a aj ja idem na kubín
dakujem vam vsetkym... niektore boli trochu crayzy a ine aj celkom good.. dakujem @cy3aha za radu na strepsils ale mna hrdlo neboli... inak: @nessallia ved med a citron je celkom good... ta salvia no nvm nvm ... ale citron pijem , jem a este nvm co vcetko a trochu mi je aj lepsie ... este raz diki za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Klin sa klinom vybíja!