to je dáka čína? ak áno tak kašli na to, na pneumatikách sa šetriť neoplatí..ak nemáš ASPOŇ na tie matadory alebo barumky tak si nájdi lacnejší koníček..
Ahojte a ďakujem za rozsiahle objektívne hodnotenie Goodride od všetkých až na bzuca, pretože on ich jediný má a sú podla neho dobre. Koľkí ich mate čo ste ich hned odpísali? Ako nie v zlom to myslím chlapi. No predstavte si že už ich mám Goodride 225/50 R17 SA 05 a nie na malé auto a napíšem vám že zatial úplne super.Nie všetko drahé je vždy super. A mal som už aj iné značky a napr. aj take Matador MP 43 boli uplne v pohode. naozaj. Mal som aj pireli mischelin atď a poviem vám nejaký rozdiel teda som necítil akurát tak v peňaženke . tie Goodride zatial naozaj v pohode aj komfort jazdy aj držia stopu aj za dažda v pohode tak uvidím ako ďalej. mám ich prvý krát. Ale áno su to činské gumy. Ale 40 ročná tradícia.
ano cinske sracky. americiania ze na tie pneumatiky hodili riadne clo. konecne niekto zatlacil na neferovych cinanov. o ekologii ani nehovorim ako to tam spinia.
radsej uz matador lepsia volba michelin ja som kupil tu » pneumatiky-pneu.0905.sk co ti budem hovorit.
V Cine 40 rocna tradicia ha ha ha ved pred 40timi rokmi tam auta ani neboli. A ak ano tak potom len vojenske. No a je uz krasne ked podporujes komunisticku Cinu a jej skoro vojenskom rezime.
Sa spamataj ved tam zabijaju ludi ak si otvoria usta a povedia svoj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
radsej uz matador lepsia volba michelin ja som kupil tu » pneumatiky-pneu.0905.sk co ti budem hovorit.
V Cine 40 rocna tradicia ha ha ha ved pred 40timi rokmi tam auta ani neboli. A ak ano tak potom len vojenske. No a je uz krasne ked podporujes komunisticku Cinu a jej skoro vojenskom rezime.
Sa spamataj ved tam zabijaju ludi ak si otvoria usta a povedia svoj nazor.
ha ha ha ze 40 rocna tradicia