Zapíjam až po celom skúškovom... Čo robím po jednotlivej záleží aj na tom, kedy mám ďalšie... Tento týždeň som išla naplno zo dňa na daň. víkend je väčšinou ten, aspoň piatok, že dospím predošlé neprespaté noci...
dam si volno, pokial nemam na dalsi den dalsiu skusku ako napriklad budem mat tento pondelok a utorok v takom pripade moja dusa silno zaplace a pokracujem v zufalstve
v zivote sa mi nestalo aby som hned po skuske sadla a ucila sa na dalsiu. ten jeden den v ktory som tu skusku mala, je proste moj den ktory mi nikto nevezme a ja ho nevyhnutne potrebujem na spanie, papanie, pozeranie filmov, vybehnutie do obchodov, vybehnutie von, vecer drink, cokolvek, ale v ten den je vzdy volno! to je moje prikazanie!
ak mam dalsie skusky,tak do postele a ucit sa na dalsiu.no,a ak bola posledna,predpokladom by bola nejaka oslava alebo cosi,ale,akosi to pokulhava a nic take zatial nebolo.
@n0win0u spravis! pripominat ti to budem aj verejne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a ak spravim, tak ma rano budu zhrnace brat spolu so snehom. I need it this badly !
Ale urcite sa uz v tej den neucim na dalsiu skusku
A ak spravím potom keketinu menom informa,tak ma už ani nákladiak neodvlečie domov
Fakt to bude boj
potom volám @Laurikaaa ,že ja to už mám za sebou a ako dopadla ona ..
Minule ,,nespravil som " ,,ani ja "
a zase sa ani jeden neučí ! Lala zmizni sa učiť,už len dva tyždne !!!
Opušťaj sa tiež !
ráno ciciak xD
keď sa na ďalšiu nepotrebujem učiť, tak sa na ňu samozrejme učiť nejdem. je mi divné vysvetľovať tu takéto samozrejmé veci
ale tento týždeň....prídem zo skúšky a môžem sa učiť na ďalšiu...:/
Ak nespravim skusku tak -> krcma
ak mam dalsie skusky,tak do postele a ucit sa na dalsiu.no,a ak bola posledna,predpokladom by bola nejaka oslava alebo cosi,ale,akosi to pokulhava a nic take zatial nebolo.
@n0win0u spravis! pripominat ti to budem aj verejne!