Tak baby alebo chalani...Mááte teda partnera a milujete sa váážne nadovšetko. Po akom dlhom čase sa s ním prvý krát vyspíte?? Myslím tým, či je lepšie začať skôr, alebo to ešte oddialiť.Aj ked tá túžba je strašná a túžite po sebe. Ako je to u vás? Necháte
Otec ide so synom okolo bordelu a syn sa ho pýta: "Ocko, čo je toto za dom?"
Ocko sa začervená a hovorí:"To je dom radosti."
Na druhý deň sa ide synček pozrieť do "Domu radosti". Na chodbe stretne kuchárku a ona sa ho pýta: "A ty tu čo robíš?"
"Ocko povedal, že toto je dom radosti, tak ukáž akú radosť mi urobíš!"
Kuchárke to zapne a povie: "No tak poď, urobím ti radosť." A urobila mu palacinky.
Synček príde domov a ocko sa ho pýta kde bol. Syn mu povedal, že v dome radosti. Ocko sa začervená a pýta sa: "A ako bolo?"
"No prvé dve som zvládol, ale tú tretiu som len vylízal."
podla mna je taky idealny cas po 3 mesiacoch a viac... aspon uvidis, ci ta ma naozaj rad...tiez som s tym bojovala premoct chute...aby si o mne nieco nepomyslel...
nemyslim si, ze to zavisi od dlzky vztahu...
mozes ho milovat, ale to vobec nezalezi od lasky si myslim..
skor od dovery a pod..
ale zas, kazdy clovek je iny, niektorym staci tyzden a je im to fuk
Omg, Co za otazku. Toto je kazdeho docela dost ze mrte osobna vec. Niekto moze po tyzdni niekto po 3 mesiacoch, niekto nikdy. Ide o to co k tomu cloveku citite a ci si obaja myslite ze uz je ten spravny cas.
Tak to naozaj zalezi skym a pri akej prilezitosti...Stalo sa uz aj po hodine od prveho slova co sme spolu prehodili tak ale disko sex je predsa len nieco ine ako vazny vztah,tym mysli vztah co trval aspon rok.xixi...Tam to bolo po dvoch tyzdnoch.
Podla mna by sa to nemalo umelo stanovit v style ;toto je idealny cas a toto znamena, ze ak povolim, som stetka;. Tak nech si trhne. Podla mna je idealny cas, kedy su obaja nadrzani a idu do toho z vlastnej vole. smiley:
podľa mňa by k takému niečomu malo prísť vtedy,keď sa na to obaja jedinci cítia a zároveň to chcú...aj keď zas po nejakých dvoch týždňoch vzťahu,kedy ešte svojho partnera ani poriadne nepoznám by som do takého niečoho určite nešla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ocko sa začervená a hovorí:"To je dom radosti."
Na druhý deň sa ide synček pozrieť do "Domu radosti". Na chodbe stretne kuchárku a ona sa ho pýta: "A ty tu čo robíš?"
"Ocko povedal, že toto je dom radosti, tak ukáž akú radosť mi urobíš!"
Kuchárke to zapne a povie: "No tak poď, urobím ti radosť." A urobila mu palacinky.
Synček príde domov a ocko sa ho pýta kde bol. Syn mu povedal, že v dome radosti. Ocko sa začervená a pýta sa: "A ako bolo?"
"No prvé dve som zvládol, ale tú tretiu som len vylízal."
mozes ho milovat, ale to vobec nezalezi od lasky si myslim..
skor od dovery a pod..
ale zas, kazdy clovek je iny, niektorym staci tyzden a je im to fuk
ale inak suhlasim...
dlzka nehra ulohu ( dlzka vztahu).. skor ine okolnosti
u mna to teda na kratku dobu fakt nevidim
@4
ludia co ste zac?
S NiePartnerom to je ine
podľa mňa by k takému niečomu malo prísť vtedy,keď sa na to obaja jedinci cítia a zároveň to chcú...aj keď zas po nejakých dvoch týždňoch vzťahu,kedy ešte svojho partnera ani poriadne nepoznám by som do takého niečoho určite nešla
čakať..a naker ?
šak to je len sex a neeeeeeeeee obriezka alebo vyprašenie flajstrov...
deti...
teraz som s frajerom 2-3 mesiace a šli sme nato po dvoch tyzdnoch