@spixik Minulý rok som sa obviazala veľkou červenou mašľou a bola som darček , čiže moc originálna by som už nebola @5 aj to je darček spoločný výlet , ďakujem za radu
To je jedno, staci nieco, co sa este nestihlo kupit a je to potrebne, alebo nieco do rezervy ... ponozky, karburator, paletu cementu ... co len chces, hlavne ze to nebude dalsia haraburda do zbierky.
Odporucam pozriet si The Cosby Show. Taky Dr. Heathcliff "Cliff" Huxtable by ti porozpraval nieco haraburdach, len si nepamatam ktory to bol diel.
mna kniha vzdy potesi, tie prakticke darceky si kupim ked potrebujem aj sam, to uz radsej nech je to nejaka blbosť co aspon pobavi
a ked nedostanem nic tak to tez volajak prezijem
@demoniqangel reagoval som najma na toto: "Rada by som vedela po čom vaše srdiečko túži." ked hlada nieco pre frajera, tak nech to priamo napise, nech sa nevyjadruje v takychto hadankach
@natyfuckingo ja ta tuzim iba pretiahnut zo zadu a poriadn tvrdo, inak o tvoju osobu nemam zaujem...sorry
a k teme, my muzi tuzime aj po laske, aj po sexe, aj po milion inych veci, len narozdiel od zien sa vieme uskromnit, resp. vieme, ze vsetko nedostaneme naraz ...a pod stromcekom by som chcel teba dole bez a s nalepkami na bradavkach pricom budes drzat v jednej ruke bicik a v druhej puta
@natyfuckingo akurat je vidno, ze nedokazes pochopit, ako dokazem pochopit ironiu a navyse ju este rozvijat pokracovanim, co uz tebe nedoslo, lebo nepoznas ironicku diskusiu, ale iba monolog, ci velmi obmedzuje tvoj intelekt
@natyfuckingo uz nic lepsie nedokazes?
a mozem si diskutovat o tebe kolko chcem, netusim ako mi v tom chces akoze zabranit...a vlastne stale plati sloboda nazorov, ale to uz je na tvoj pidi-mozocek privela na pochopenie
@antifunebracka ja ju neurazam, iba vravim pravdu @natyfuckingo nie, nemusim sa ani dalej snazit, lebo evidentne mi to ani pri tebe netreba este nejaka perla?
@echoechoecho neurážaš? podľa teba veta "le to uz je na tvoj pidi-mozocek privela na pochopenie" nie je urážanie?
obyčajne sa pre pičoviny nehádam ale tvoja demencia mi nedá
a ak hovoríme o perlách, toto nie je jediná, ktorú som tu od teba videla
takže ja končím, lebo tebe nevysvetlím
tak ja tu niečo napíšem a on to otočí na to, že som sprostá
@natyfuckingo nie, je to cista pravda na zaklade toho co si tu napisala, lebo si nevies proste priznat chybu, ze si nepochopila, ze ironizujem a este si to otocila na mna, ale nevadi, ty si to nikdy ani nepriznas, lebo mas pravdu, ty nemas pidi.mozocek, ty nemas ziaden mozog, ale netrap sa tym....
a ja tu nieco napisem, a ty to otocis na to, ze ta urazam...hrozna si
@natyfuckingo jasne, nevies si priznat chybu, tak to zval na mna, ze neviem pouzivat ironiu, jezisi...ty musis byt zakomplexovana...radsej ta necham, lebo ti este sposobim traumu....a inak chcela si koncit? tak za svojim slovom si urcite nestojis...to skor ty si prilis hlupa vymysliet piriadnu urazku @candy36 ja neviem, preco sa do toho miesas, ale dost sa zhadzujes, a ked chces vidiet este ubohejsiu vec, pozri sa do zrkadla na seba
@natyfuckingo ona len dostala to, co si zasluzila za to, ze ma zacala bezdovodne urazat...inak ked uz hovoris, o tej ubohosti, ma nabuduce aj tagni, lebo teraz vyzeras, akoby si uz pustila do gati alebo co mas teraz na sebe
@natyfuckingo tak sa chod umyt radsej...aj zvnutra by nezaskodilo a nesmej sa jak zhulena, lebo tak posobis, a ano zacala ma bezdovodne urazat, takisto ako ty
no to si ukoncila teda dost odveci, a vlastne sa dost mylis ukoncim to aj ja - po tebe muzi nebudu tuzit, iba po tvojom tele, ale budu hrat divadielko, ze im zalezi aj na tebe, ale kym tebe to dojde, tak si aspon uziju a ty budes zit vo svojom svete, ze si ziadana, nie...iba tvoje telo je ziadane, tvoja "dusa" nema ziadnu hodnotu pre chlapa, ak si aj v skutocnosti taka
@echoechoecho ty si tak skurvene mimo
zrazu ťa urážam ja?
nechcela som už (dávno) reagovať ale toto mi nedá.
poznáš ma?
"po tebe muzi nebudu tuzit, iba po tvojom tele, ale budu hrat divadielko, ze im zalezi aj na tebe, ale kym tebe to dojde, tak si aspon uziju a ty budes zit vo svojom svete, ze si ziadana, nie...iba tvoje telo je ziadane, tvoja "dusa" nema ziadnu hodnotu pre chlapa, ak si aj v skutocnosti taka"
@natyfuckingo ja som mimo? ty ma teda poznas?
"a aby som to ukončila: po tebe ženy túžiť určite nebudú Haha" ako sa spamataj dievca, lebo nemas absolutne ziadnu schopnost sebareflexie...
akoze vies preco stale na teba reagujem? lebo si riadna namyslena, egoisticka pica, ktora ma tu nenormalne uraza a este ju serie to, ze si to nenecham, a pardon, ty si neomylna, preto na teba nemozno nic zle povedat...jezis, ty si sa nemala ani narodit a lutujem ludi, co to s tebou musia trpiet
@candy36 takt potom ty si rovnaka pica ako tuto @natyfuckingo , ale na birdzi som uz videl aj horsie, takze mate este co robit
@echoechoecho
je rozdiel napísať že "po tebe ženy túžiť nebudú" keďže si kokot kokotov, a to, čo si napísal ty
svojou prijebanosťou si to prehnal už aj v predošlom príspevku, ale napísať niekomu že sa nemal narodiť je tá najväčšia úbohosť
práve sa mi zastavil mozog (ktorý nemám podľa teba) nad tým, čo tu píšeš
ale nečudujem sa.. videla som viac tvojich reakcií
len mi je ťa ľúto..
a to už sa na tom ani nesmejem
@natyfuckingo vies co...neviem ci si taka sprosta alebo prijebana, ale vzdy mi vo svojom komente potvrdis to, co som o tebe napisal....ja ta fakt neurazam, ale len pisem cistu pravdu, ved zdravy clovek nenazve druheho kokot kokotov ani keby ho mucili ...to, ze to nedokazes prijat je uz tvoj problem
fakt je to rozdiel? nie, v principe nie je ziaden rozdiel, tak tu nesplietal debility ty pica....napisat niekomu,a by umrel je vrchol laskavosti teda, hej?
tvoj mozog (ak vobec nejaky mas) sa ani nikdy nerozbehol, takze sa ti ani nemohol zastavit, ale nad tym sa ani nezamyslaj, lebo je to mimo tvojho chapania, ako vsetko, co som pisal...hlavne by si sa mala zamysliet nad sebou a vstupit si do svedomia
@echoechoecho a ty si vážne prijebaný alebo ti nedopína alebo čo, kde je problém? kto začal urážať? to sa mi snáď sníva.
je to vrchol úbohosti a kokotizmu.. ale čo ja budem tebe o tom hovoriť, že? :-S v živote by som JA toto nevypustila z úst
toto snáď ani nie je možné
ale keďže sa už dostávam do štádia, keď sa začínam nasierať, nemá to zmysel
mňa len štvú takí ľudia ako si ty, lebo jediný, kto si má vstúpiť do svedomia si práve ty
a zas... urážky.. ale v pohode veď práve takí hlupáci si dovoľujú najviac vyskakovať.. ja mám fakt pocit, že tých 80% vody v ľudskom tele sa tebe koncentruje v hlave "hlúposť je najzvláštnejšia zo všetkých ochorení, netrpí ňou chorý, ale tí okolo neho"
@natyfuckingo ty si zacala urazat...este raz si precitaj toto forum, ked si taka prijebana, ze ti to nedoslo...vlastne doslo, ale ty si to nechces priznat..si uboha
nevypustil by si to z ust?..sa pozri, co tu vypisujes? ...ja ma svedomie v poriadku na rozdiel od teba...ja len nechapem, co sa do mna stale navazas? ved ty si s tym zacala..aky ms problem si jednoducho priznat, ze si sa zmylila a prestat ma urazat?
wow..si strasne vtipna, a teraz vazne...si neuveritelne ubohy a plytky clovek...a co cakas, ked ma stale urazas? no povec, co ocakavas za svoje komenty? pochvalu?
no prave, ja kvoli tebe trpmi...kvoli tvojej hluposti a obmedzenosti
@magick55 ano, lebo ona je viditelne clovek, ktoreho treba "prevychovat" a ukazat hranice, ze nema co urazat druhych ludi...a ty si to nazvi ako chces, ale zhadzovanim by bola necinnost, ale kazdy ma svoj vlastny "styl", ty sa kludne nechaj urazat, ked sa nato citis
@echoechoecho tak ešte raz a naposledy. to čo som ti tu napísala ja, nemôžeš porovnávať s urážkami, ktoré tu píšeš ty.
mal by si sa hanbiť..
dokážem si priznať chybu ale to človek, ktorý o mne nič nevie, nemôže pochopiť a vonkoncom nie vedieť..
nezačala.. len som povedala, že ma nepoznáš.. a neviem prečo si sa vôbec vyjadroval k môjmu komentáru takým spôsobom, akým si sa vyjadril (nie, nechápeš iróniu)
hej presne, očakávam pochvalu
akože 2 ľudia ti tu povedali že sa správaš ako..... hlupák ale ty si furt myslíš že nie... a to je presne to, čo sa snažíš ty vsugerovať mne
takže tak
@natyfuckingo ale mozem, ty by si toho mozno nebola schopna, ale ja to dokazem porovnat...a inak preco by mala byt moja reakcia na rovnakej urovni ako tvoja? ved ked si kralik dovoli na medveda, tak on ma reagovat rovnako "slabo" ako ten zajac? proste si nezacinaj so silnejsimi, ked nechces, aby ta niekto tvrdlo zhadzoval...prilis sa precenujes
ty si vymleta jak bambus..."dokážem si priznať chybu ale to človek, ktorý o mne nič nevie, nemôže pochopiť a vonkoncom nie vedieť.. " toto nemozes mysliet vazne je rozdiel si priznat chybu a opisovat charakter...mozes byt superinteligentna (co je neuveritelne utopicke scifi , ale i tak spravis chybu a si ju priznas...co to ma spolocne s tym, ci ta poznam alebo nie? ved kazdy tu vidi, ze si to nepochopila, tak nechapem ako o co sa tu tak snazis
a co, ze 2 ludia to povedali?...co to ako ma znamenat? nic ..to si fakt taka priblba, ze veris vacsine? niekedy vsetci ludia na zemi okrem galielea vraveli, ze slnko obieha okolo zeme a je to pravda?
ja ti nepotrebujem nic vsugerovat, ty to uz davno sama vies, len tvoje nafuknute ego ti nedovoli si to priznat..ako vravim, ja ta neurazam, iba pisem pravdu, lebo kazdym komentom mi to len viac potvrdis
ale uz mi pride, ze sa hadam este s vacsim primitivom ako som si myslel na zaciatku
@natyfuckingo dufam, ze si uz nadobro skoncila, lebo vidim, ze tvoje komenty dobre posluzia nejakemu studentovi psychologie, ak bude robit diplomku o retardovanej mladezi na internete
pre picu/kokota kazdy normalny je kokot, takze ani nic som od teba necakala ...
dakujem, pojdem a vyspovedat a modlit sa za tvoju rodinu
pre mňa ako muža je túžba: bohatá, mladá blondínka s bujným poprsím (môže byť aj umelé) permanentným Make upom, vyzývavým oblečením a preafektovaným hlasom čiže nič horibilné, nesplniteľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
@5 aj to je darček spoločný výlet , ďakujem za radu
myslim si, ze ziadny chlap neodmietne elektroniku, ja momentalne potrebujem tento tachometer: » www.suncycle.sk/sk/produkt/comp...
Odporucam pozriet si The Cosby Show. Taky Dr. Heathcliff "Cliff" Huxtable by ti porozpraval nieco haraburdach, len si nepamatam ktory to bol diel.
a ked nedostanem nic tak to tez volajak prezijem
No a mne momentálne chýba láska, zdravie, šťastie, pohoda, pokoj, porozumenie...
Nie všetci túžia po materiálnych daroch...!
a k teme, my muzi tuzime aj po laske, aj po sexe, aj po milion inych veci, len narozdiel od zien sa vieme uskromnit, resp. vieme, ze vsetko nedostaneme naraz ...a pod stromcekom by som chcel teba dole bez a s nalepkami na bradavkach pricom budes drzat v jednej ruke bicik a v druhej puta
o moju osobu ani záujem mať nemôžeš , keďže ani nevieš kto som
a úplne vážne som myslela môj komentár, áno
v @29 je vidno, že ani ty nie
o mojom intelekte ty, mudrlant, nediskutuj
a mozem si diskutovat o tebe kolko chcem, netusim ako mi v tom chces akoze zabranit...a vlastne stale plati sloboda nazorov, ale to uz je na tvoj pidi-mozocek privela na pochopenie
to posledné čo vieš, je oháňať sa intelektom a mozgom
ty sloboda názorov
funebrak ser na to 8)
@natyfuckingo nie, nemusim sa ani dalej snazit, lebo evidentne mi to ani pri tebe netreba este nejaka perla?
obyčajne sa pre pičoviny nehádam ale tvoja demencia mi nedá
a ak hovoríme o perlách, toto nie je jediná, ktorú som tu od teba videla
takže ja končím, lebo tebe nevysvetlím
tak ja tu niečo napíšem a on to otočí na to, že som sprostá
@42
a ja tu nieco napisem, a ty to otocis na to, ze ta urazam...hrozna si
aha super, už nemám žiadny
nebudem ťa urážať lebo..
tak to bola najúbohejšia vec akú som kedy videla
@candy36 ja neviem, preco sa do toho miesas, ale dost sa zhadzujes, a ked chces vidiet este ubohejsiu vec, pozri sa do zrkadla na seba
ešte pourážaj aj ju, ty úbožiak
bezdôvodne urážať
a aby som to ukončila: po tebe ženy túžiť určite nebudú
no to si ukoncila teda dost odveci, a vlastne sa dost mylis ukoncim to aj ja - po tebe muzi nebudu tuzit, iba po tvojom tele, ale budu hrat divadielko, ze im zalezi aj na tebe, ale kym tebe to dojde, tak si aspon uziju a ty budes zit vo svojom svete, ze si ziadana, nie...iba tvoje telo je ziadane, tvoja "dusa" nema ziadnu hodnotu pre chlapa, ak si aj v skutocnosti taka
zrazu ťa urážam ja?
nechcela som už (dávno) reagovať ale toto mi nedá.
poznáš ma?
"po tebe muzi nebudu tuzit, iba po tvojom tele, ale budu hrat divadielko, ze im zalezi aj na tebe, ale kym tebe to dojde, tak si aspon uziju a ty budes zit vo svojom svete, ze si ziadana, nie...iba tvoje telo je ziadane, tvoja "dusa" nema ziadnu hodnotu pre chlapa, ak si aj v skutocnosti taka"
ty si nenormálny pičus
umri
"a aby som to ukončila: po tebe ženy túžiť určite nebudú Haha" ako sa spamataj dievca, lebo nemas absolutne ziadnu schopnost sebareflexie...
akoze vies preco stale na teba reagujem? lebo si riadna namyslena, egoisticka pica, ktora ma tu nenormalne uraza a este ju serie to, ze si to nenecham, a pardon, ty si neomylna, preto na teba nemozno nic zle povedat...jezis, ty si sa nemala ani narodit a lutujem ludi, co to s tebou musia trpiet
@candy36 takt potom ty si rovnaka pica ako tuto @natyfuckingo , ale na birdzi som uz videl aj horsie, takze mate este co robit
je rozdiel napísať že "po tebe ženy túžiť nebudú" keďže si kokot kokotov, a to, čo si napísal ty
svojou prijebanosťou si to prehnal už aj v predošlom príspevku, ale napísať niekomu že sa nemal narodiť je tá najväčšia úbohosť
práve sa mi zastavil mozog (ktorý nemám podľa teba) nad tým, čo tu píšeš
ale nečudujem sa.. videla som viac tvojich reakcií
len mi je ťa ľúto..
a to už sa na tom ani nesmejem
fakt je to rozdiel? nie, v principe nie je ziaden rozdiel, tak tu nesplietal debility ty pica....napisat niekomu,a by umrel je vrchol laskavosti teda, hej?
tvoj mozog (ak vobec nejaky mas) sa ani nikdy nerozbehol, takze sa ti ani nemohol zastavit, ale nad tym sa ani nezamyslaj, lebo je to mimo tvojho chapania, ako vsetko, co som pisal...hlavne by si sa mala zamysliet nad sebou a vstupit si do svedomia
je to vrchol úbohosti a kokotizmu.. ale čo ja budem tebe o tom hovoriť, že? :-S v živote by som JA toto nevypustila z úst
toto snáď ani nie je možné
ale keďže sa už dostávam do štádia, keď sa začínam nasierať, nemá to zmysel
mňa len štvú takí ľudia ako si ty, lebo jediný, kto si má vstúpiť do svedomia si práve ty
a zas... urážky.. ale v pohode veď práve takí hlupáci si dovoľujú najviac vyskakovať.. ja mám fakt pocit, že tých 80% vody v ľudskom tele sa tebe koncentruje v hlave "hlúposť je najzvláštnejšia zo všetkých ochorení, netrpí ňou chorý, ale tí okolo neho"
@echoechoecho tak začnem flamovať nadávať a ako si to ty nazval "zhadovať sám seba" aj ja?
nevypustil by si to z ust?..sa pozri, co tu vypisujes? ...ja ma svedomie v poriadku na rozdiel od teba...ja len nechapem, co sa do mna stale navazas? ved ty si s tym zacala..aky ms problem si jednoducho priznat, ze si sa zmylila a prestat ma urazat?
wow..si strasne vtipna, a teraz vazne...si neuveritelne ubohy a plytky clovek...a co cakas, ked ma stale urazas? no povec, co ocakavas za svoje komenty? pochvalu?
no prave, ja kvoli tebe trpmi...kvoli tvojej hluposti a obmedzenosti
mal by si sa hanbiť..
dokážem si priznať chybu ale to človek, ktorý o mne nič nevie, nemôže pochopiť a vonkoncom nie vedieť..
nezačala.. len som povedala, že ma nepoznáš.. a neviem prečo si sa vôbec vyjadroval k môjmu komentáru takým spôsobom, akým si sa vyjadril (nie, nechápeš iróniu)
hej presne, očakávam pochvalu
akože 2 ľudia ti tu povedali že sa správaš ako..... hlupák ale ty si furt myslíš že nie... a to je presne to, čo sa snažíš ty vsugerovať mne
takže tak
ty si vymleta jak bambus..."dokážem si priznať chybu ale to človek, ktorý o mne nič nevie, nemôže pochopiť a vonkoncom nie vedieť.. " toto nemozes mysliet vazne je rozdiel si priznat chybu a opisovat charakter...mozes byt superinteligentna (co je neuveritelne utopicke scifi , ale i tak spravis chybu a si ju priznas...co to ma spolocne s tym, ci ta poznam alebo nie? ved kazdy tu vidi, ze si to nepochopila, tak nechapem ako o co sa tu tak snazis
a co, ze 2 ludia to povedali?...co to ako ma znamenat? nic ..to si fakt taka priblba, ze veris vacsine? niekedy vsetci ludia na zemi okrem galielea vraveli, ze slnko obieha okolo zeme a je to pravda?
ja ti nepotrebujem nic vsugerovat, ty to uz davno sama vies, len tvoje nafuknute ego ti nedovoli si to priznat..ako vravim, ja ta neurazam, iba pisem pravdu, lebo kazdym komentom mi to len viac potvrdis
ale uz mi pride, ze sa hadam este s vacsim primitivom ako som si myslel na zaciatku
každý tu vidí akurát že si kokot
čau
a spytuj si svedomie
pre picu/kokota kazdy normalny je kokot, takze ani nic som od teba necakala ...
dakujem, pojdem a vyspovedat a modlit sa za tvoju rodinu
a nenechať sa urážať, ako tu stále dookola opakuješ ty
ja sa tiez nenecham urazat....zmier sa s tym
prehnal si to. a bodka.