vyhrať by chcel asi každý ale napríklad môj sen je precestovať svet alebo ísť do vesmíru no hlavne nájsť si muža mať sním deti milovať ho nadovšetko a nech miluje on aj mna a byť zdravá to mi bude stačiť aj ked nebudem ma 100000€ na konte ale každý máme rôzne sny vaše názory
@7cutegirl7 Och! Normálne sa hanbím za svoj vek pri ľuďoch jak si ty! Sa uvedom dievča! Už by sa ti zišlo trochu vyspelejšia byť moja Fakt, potom sa môžem diviť že ma ľudia odsudzujú za to že mám iba 13 (posledný mesiac, yay alebo že mi neveria a v peňaženke mi hľadajú občianku. Normálne som myslela že toto už od prvého stupňa v mojom veku neuvidím ale ty si mi všetko čo som si doteraz myslela vyvrátila, existuje normálne (príslovka!) dievča, ktoré má 13, na profilovke má ružovú blondínku s čivavou a správa sa to ako keby to bolo na prvom stupni! Nechcem byť hnusná ale normálne sa nad sebou zamysli! A tie tvoje komentáre, no ty si recesia totálna ...
A k téme konečne Momentálne-spraviť prijímačky a dostať sa na školu A potom už len také osobné, čo sa tu nepíše
mať zamestnanie a plat (poprípade invalidný dôchodok dostatočne velký na to, aby som mohol zabezpečiť pekný život mojej láske, našim detičkám, mame, sestre, starým rodičom a koťátkam
aby na mňa ľudia neboli agresívny,nenávistivý, zúrivý, nahnevaný , podráždený len preto že majú zlú náladu .... aby niekto počúval čo poviem skor než mi na to odpovie a nájsť si dobré kamarátky, ktoré ma nebudú zdrádzať na každom kroku a bude sa im dať všetko povedať.... myslím že je to celkom reálne... a potom také neskutočné sny ako nonstop dobrá nálada, dostať sa na gymnázko, žiť v austrálii v krásnom rodinnom dome, byť šťastná, zbaviť sa alergie na mlieko, urobiť si konečne izbu podľa seba, robiť čo ma baví bez toho aby do toho špárala mama...
nájsť si prácu .... ísť do Paríža, navštíviť pár miesť v Amerike, nájsť si ženu, postaviť dom, šetriť peniaze v 70-tke predať dom, kúpiť karavan a so svojou ženou prejsť Európu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
lepsie?
A k téme konečne Momentálne-spraviť prijímačky a dostať sa na školu A potom už len také osobné, čo sa tu nepíše
a vlastný rats server!
chcem vediet carovat!
a ináč,ísť do Londýna a Ameriky,zajazdiť si na Harley davidson,zaspať na Santa Monice,sedieť na idúcom vlaku a tak