tuzil som po vadsej vyske. pohuzial geny to nedovolia . Tuzim asi po tom aby ma ludia brali ako normlaneho clvoeka a nie ako dakeho zasrana maleho. . Inak mam sny ale bohuzail na co snivat? realita je ina a vie pekne prefackat cloveka. Ale mam taky mali snicek a mozno, ze sa mi splni .... zmaturovat a vyska a potom mat dobru pracu trebars aj majitel firmy . A predovsetkym mat milovanu osobu
Noo ja vacsinou snivam aj celkom realne sny...take, ktore sa daju pri troche stastia a snahy aj uskutocnit. Napriklad by som bol velmi rad, keby sme prerazili s kapelou na nasej slovenskej scene. Odvaznejsi sen je zivit sa cisto muzikou, co je ale na slovenske pomery troska obtiazne. Ale taky ten komplexnejsi sen je podobne ako Kasko. Mat v buducnosti svoju rodinu, milujucu manzelku, zdrave deti, pracu ktora by ma bavila...a priatelov, na ktorych sa clovek moze spolahnut.
Noo ja vacsinou snivam aj celkom realne sny...take, ktore sa daju pri troche stastia a snahy aj uskutocnit. Napriklad by som bol velmi rad, keby sme prerazili s kapelou na nasej slovenskej scene. Odvaznejsi sen je zivit sa cisto muzikou, co je ale na slovenske pomery troska obtiazne. Ale taky ten komplexnejsi sen je podobne ako Kasko. Mat v buducnosti svoju rodinu, milujucu manzelku, zdrave deti, pracu ktora by ma bavila...a priatelov, na ktorych sa clovek moze spolahnut.
PS: Po dlhom case zaujimava a inteligentna diskusia...
Ja som odjakziva tuzila mat kona... ...uz od malicka. Ale teraz...ta kopa hnoja ...aj tak si ho raz kupim
A teraz mi ide hlavne o to, aby som skoncila moj "vysnivany" gympel a dostala sa na vysku.
A aby som nikdy nikoho, koho mam rada,nesklamala...A aby moja laska so mnou vydrzala d ufam, ze HO raz urobim najstastejsim clovekom na zemi... a keby este moji rodicia prestali byt najme na mna taky "blbi" aj ked mam este dalsich dvoch surodencov ...ale sak aj ja sa musim snazit...
Pretoze len tomu sa splnia sny, kto sa o to aj snazi...
No ja snivam o Audi Q7 a Audi R8 ale ne naco sny ked realita je vecsinou uplne ina . Nic nesnivam nic neplanujem . Aspon ma to nesklame ked sa to nepodari uskutocnit
Mojim velkym snom uz desat rokov bolo zalietat si na rogale...a prave tento sen sa mi vcera podvecer splnil. Bolo to krasne, nadherne, uzasne, proste neopisatelne skvele...
a aby som bol ja stastny, tak to by sa musel moj zivot tykat aut, proste nieco take ze by som zavodil, alebo vyrabal auta, alebo ,mal setky auta co chcem, a jazdil by som na nich, a zavodil a tunoval...
alebo potom este aj tanec, to ma tak naplna, tak nieco take...
Ja zas mať chalana po ktorom tužima aby sme boli štastny a to by mi uplne stačilo......proste láska jaj a dostať sa na dobru školu a uspešne skončiť a s dobrou pracou
Chcem ist do dochodku v 35ke, uzivat si vynosy zo svojich investicii a starat sa o svoje investicne portfolium. Od oktobra budem na tom usilovne pracovat, tak poprosim drzat palce.
A taky kratkodoby: ist na AD Revidendum po 5 rokoch na Audi S5, nech seci umru od zavisti zmrdi
Ja ti poviem jedno.. Z VYSOKA SEREM NA OSTATNYCH, pretoze s nimi nemam absolutne nic spolocne. Netrapi ma ci sa ma niekto iny koho navyse ani nepoznam, zle. Ide mi o to aby som bol stastny v prvom rade ja, moja priatelka, moja rodina a kamarati. To je vsetko, ostatnych mam maximalne v pici, pretoze pre mna VOBEC nic neznamenaju a nevidim dovod aby to bolo inak.
ja mam snickou vela, vzdy som chcela urobit karieru v mode, dalsi taky sen je zas pomahat ludom, dalej ako skoro vsetci pisete, byt stasny, byt zdravy, najst si spriaznenu dusicku, a na zaver taky srandovny sen, vzdy som tuzila si kupit lamu
hmmm. Túžim po tom, že v jeden deň bude sa na seba celé ľudstvo len pekne usmievať...nebudú problémy a všetci si budeme žiť ako v siedmom nebi... samozrejme nemyslim ten TV serial na Markize.. heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
PS: Po dlhom case zaujimava a inteligentna diskusia...
A teraz mi ide hlavne o to, aby som skoncila moj "vysnivany" gympel a dostala sa na vysku.
A aby som nikdy nikoho, koho mam rada,nesklamala...A aby moja laska so mnou vydrzala d ufam, ze HO raz urobim najstastejsim clovekom na zemi... a keby este moji rodicia prestali byt najme na mna taky "blbi" aj ked mam este dalsich dvoch surodencov ...ale sak aj ja sa musim snazit...
Pretoze len tomu sa splnia sny, kto sa o to aj snazi...
p.s. a kooooooooooooopu ineh
a ano by stastny... to je hlavne...
a aby som bol ja stastny, tak to by sa musel moj zivot tykat aut, proste nieco take ze by som zavodil, alebo vyrabal auta, alebo ,mal setky auta co chcem, a jazdil by som na nich, a zavodil a tunoval...
alebo potom este aj tanec, to ma tak naplna, tak nieco take...
A taky kratkodoby: ist na AD Revidendum po 5 rokoch na Audi S5, nech seci umru od zavisti zmrdi