@13 prajem ti aby ked budes stara,budes mat toho muza s prachmi at poviedol s nejakou sedemnastkou,lebo sak laska je kurva a dolezite su aj tak prachy...
ako povedal charlie sheen v seriáli dva a pol chlapa: láska nieje slepá, iba retardovaná. to spôsobuje to, že utrácame ťažké prachy an také blbiny ako kvety, náhrdeľníky a tak a čo z toho máme? občasní, nepravidelní sex... takže ženy túžia len po tom, aby mali nad niekým kontrolu a moc
(celé myslené len ironicky, tak ma tu nezlinčujte za to pls
že by mali števovia väčšiu šancu ako ostatní? a ten ktorého priezvisko je štefánik, že to je hotoví antonio banderas? podľa mňa len stačí, ak tý štefánici kukajú von z buksy
po chlapovi, kt. nebude 25/8 v kancelari, po krasnej a mudrej dcere, po vile s bazenom a zahradkou, po velkom psovi, po kope maciek, po VS, tusim vediet AJ, NJ, TJ, po Smartiku (to male auticko) po dobrom zraku, aby som nemusela nosit sosovky, po kuceravych vlasoch, po tonach tonach cokolady- bez priberania, po tom, aby bolo stale leto, aby sme mali more, po takych Vianociach na chate, ako to bolo v klipe Last christmas, po tom, ze budem vediet pekne spievat, a ze sa mi nebudu stale stracat ponozky
no ja chcem byt uspesna v tom co budem robit chcem mat krasny dom podla svojich predstav chcm byt s priatelmi ktorych lubim vsetkych a este ako som hovorila dvojciatku jednu chatu pri mori a druhu v horach psy macky kone velku zahradu a chcem si adoptovat aspon jedno dieta ktore budem moct vychovavat s muzom s ktorym sa budeme k sebe hodit ak takeho najdem a chcem aby bol mirko stastny a aby sa moj starsi bracek neprepracoval ale mal dakedy cas aj na mna
@25 hej a pri najlepšom takto dojebať steny historických budov, ako napr. bývalé snd, alebo bratislavský hrad, lebo sme jebnutí, že? a nech to všetci vidia, aký kokoti tu žijú, lebo musia si jak taký pičusi kresliť po stenách, lebo sú proste moc jebnutí na to, aby si našli inú zábavu. fakt fasa
@26 ty si zly,ty nerozumies ich umeniu, Ved deti sa nemaju kde hrat... nicit verejny majetok,ved co aj tak to nikomu nepatri a aj tak by tam bola len betonova stena...
Musia vyrast a poriadne im klepnut po prstoch...resp. nech im postavia dake steny kde si mozu malovat kolko len chcu...ale to je na hovno ,stat sa nestara... radsej nech droguju a chlascu,sak sa mame dobre...
@28 ale veď také steny existujú, akurát to neni "adrenalín". ako neberem, že niektoré veci sú fakt pekné, napr u ás jedna budova, kde sa schádzajú len mladí ľudia, tak si ich tam zavolali, aby to tam posprayovali a vyzeralo to celkom fajn. ale potom prišlo ďaľších mrte debilov čo na to dalo to svoje pseudo umenie a už to bolo celé v riti
@30 ako nehovoril som konkrétne o tebe, ale je to proste úplne debilné a ešet k tomu aj škaredé tak nabehne nejaký trt a podpíše sa tým písmom ako z prvého ročníka pre psychicky choré deti a to je super. potom ešte dobehne mrte ďaľších takých a už je to ako má byť. nádhera
no nesúď pokiaľ nevieš. len toď nedávno zateplili náš barak a už je to dosprayované. čerstvo vymaľovaní vchod do matkinho salónu a už to nejaký chuj dopísal. kto to bude čistiť a maľovať? ja. a to len preto, lebo nejaký debil si poviem, že v tejto časti ghetta operuje jeho gangsta crew, alebo preto, lebo si myslí, že je to umenie
chcem chalana s ktorym by to us vydrzalo aspon pol roka, aby sme si rozumeli, aby ma mal rad, aby ma stale cakal po skole pred branou, aby bezo mna nevedel vyzdrzat ani tyzden , ...aby som ho konecne nasla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
btw, nechapem ako nas mozete milovat....ale druha vec je ze bez nas by to asi nebolo ono, ze?
Taka spravna davka neistoty je v poho,ale tak treba mat spravny postoj a ambicie.
laska?.. choroba niciaca ludstvo
(celé myslené len ironicky, tak ma tu nezlinčujte za to pls
preco?
stefanik+bankovka=5000sk
@7 nj a potom ho najdu rano na dlazke a divne sa kukaju preco ma spiralu a ruz na ustach...
Tak si vyber, dala som ti dost moznosti
Musia vyrast a poriadne im klepnut po prstoch...resp. nech im postavia dake steny kde si mozu malovat kolko len chcu...ale to je na hovno ,stat sa nestara... radsej nech droguju a chlascu,sak sa mame dobre...
@38 pokiaľ budeš hľadať nič nenájdeš...
Ako...aaa tuzim po tom aby sme zacali konecne rozmyslat....