Začnem asi tak že poznám Peta 3 roky boli sme spolu 4krát....Zase ked sme boli skvelý kamoši začal ma balit a thak...a zase som sa sním dala do kopy...lenže problém je v tom že naše vztahy stroskotali natom že ma začal po pár dnoch ignorovat a je strašný
to musis citit ty, ak si myslis, ze to ma zmysel, bojuj a nevzdavaj to, ale aj ked sa ti zda, ze nevies si dat rady, prave ty vies najlepsie, ze ako dalej
z jeho strany tam nie je ani kuska citu...je to este pubertiak co nevie co chce a ako tak citam si na tom podobne a city k nemu si len namyslat a je to kamos a kamosi su na kamaradenie a toto co robite ze rozidete sa po par dnoch a zase sa date dokopy je take hm megainfantilne...
18 rocny chalani su v tomto podla mna este deti, ale napriek tomu momentalne prezivam dost tazke obdobie ale tej osoby sa nechcem vzdat...ak myslis ze sa to da este spravit tak onho bojuj dalej
"dnes sme sa rozprávali že ked to sa sním vyreši thak uvidíme ako dalej.." akože vy DVAJA uvidíte, ako to bude s vami ďalej, keď si on niečo vyjasní s kamarátom? a s kým on chodí? s tebou alebo s ním? a čo keď si nešiel vypiť? síce viem, ako to bolo myslené.. ale mne sa to celé zdá detinské, asi si chce len užiť s tebou niekde na diske, ale vôbec nie vážny vzťah.. na takého by som sa už po prvom raze ako ste sa rozišli, vykašlala.. nie ešte po 4..
ak sa to stale opakovalo a stale nijake zmeny tak nechapem preco sa to snazis zachranit, dobre dajm etomu 1-2 ale 4krat...to je vela....a bud je velmi zaostaly, alebo chce mat dievca len tak aby mohol povedat, ze ma.....alebo sa boji prejavit city..... ale mozno sa mylim
@1 no ak si s ním šťatná.. teda ak si myslíš že si, tak asi nevieš čo je šťastie
Mne pripadá ako typický príklad patologického manipulátora. Chce len to čo nemôže mať. Akonáhle to získa tak ho to zaujíma už len keď sa mu to snaží vymknúť zpod kontroly.
Ak ho vážne chceš (čo by som si na tvojom mieste rozmyslel) tak buď neústupnejšia. Neskáč ako píska. Keď bude zúriť alebo čo, povedz mu že nie si jeho hračka a ak sa k tebe neprestane správať ako k handre, tak môže ísť do r..i a končíš s ním Uvidíme či sa zmení. Ak nie, nestojí to za to. Inak sa budeš len trápiť a bude si s tebou robiť čo chce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
hlavu hore a drzim palce LOVE 4EVER
Mne pripadá ako typický príklad patologického manipulátora. Chce len to čo nemôže mať. Akonáhle to získa tak ho to zaujíma už len keď sa mu to snaží vymknúť zpod kontroly.
Ak ho vážne chceš (čo by som si na tvojom mieste rozmyslel) tak buď neústupnejšia. Neskáč ako píska. Keď bude zúriť alebo čo, povedz mu že nie si jeho hračka a ak sa k tebe neprestane správať ako k handre, tak môže ísť do r..i a končíš s ním Uvidíme či sa zmení. Ak nie, nestojí to za to. Inak sa budeš len trápiť a bude si s tebou robiť čo chce.