Ja by som zahlasovala za - chcem si namocit ruky do sava
Kedysi som antibakterialny gel vzdy nosievala, teraz to uz nerobim (mala by som!). Ale na druhej strane sa mi casto stava ze na wcku je nove nepouzite mydielko, tak si ho pekne otvorim a vydrhnem si ruky. Inak vsetko coho sa na tom wcku dotykam chytam cez vreckovku/servitok.
od čistého sa ruky nezašpinia a vôbec... oveľa väčšie zlo, je chytať kľučky, kohútiky a neviem čo, než si ruky vôbec neumyť (pri predpoklade, že sa tam ničoho nedotknem )
Mne nerobí problém použiť wecko vo vlaku, lebo som človek, čo by to nevydržal
A inak som asi neskutočné prasa, ale ja si ruky vo vlaku len opláchnem pre dobrý pocit, lebo tam väčšinou mydlo neni A tie servítky hygienické pri sebe nenosím, a úprimne je mi to jedno
ja nechodim na WC vo vlakoch aj ked s ami nehorazne chce, chodim len v EC, ked som teraz cestovala 6 hodin, tak raz na WC musim ist a to pijem este aj obmedzene, inak zvycajne cestujem nasimi novymi vlakmi tak 40 minut a velakrat sa mi chce ale to radsje vydrzim dakde do kaviarne alebo domov, aj ked to mam kusisko cetsy
a raz som zazila nejake soplane co cetsovali tiez 40 minut a chodili na WC kazdych 5 minut, to som nechapala, ci sa tym len zabavali alebo co
Najlepšie, keď v našej "Čachtickej strele" je záchod s "padacími dvierkami"-teda hovno kydne na koľaje a voda? To, že nie ste trochu rozmaznaní? ale hlavne, že môžeme cestovať zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Inac anketa
Kedysi som antibakterialny gel vzdy nosievala, teraz to uz nerobim (mala by som!). Ale na druhej strane sa mi casto stava ze na wcku je nove nepouzite mydielko, tak si ho pekne otvorim a vydrhnem si ruky. Inak vsetko coho sa na tom wcku dotykam chytam cez vreckovku/servitok.
A inak som asi neskutočné prasa, ale ja si ruky vo vlaku len opláchnem pre dobrý pocit, lebo tam väčšinou mydlo neni A tie servítky hygienické pri sebe nenosím, a úprimne je mi to jedno
že ma vcucnú, keď splachujem.
špiny sa nebojím.
tá je všade.
a raz som zazila nejake soplane co cetsovali tiez 40 minut a chodili na WC kazdych 5 minut, to som nechapala, ci sa tym len zabavali alebo co