mam totiž v krvi zbytokový alkohol a nemohol som ísť autom a boltom ani uberom sa tam nedá isť už som ani nevedel ako sa ide vlakom ale riadne jebačky pri mne sedia hlavne tá maďarka oproti, mala vrtká bruneta. lutujem že som nezobral vizitky
Ja viem čo prežívaš zhruba.. ...ja som tiež už mal pri niektorých babách vo vlaku motýliky v bruchu a som nevedel od nich veľmi odtrhnúť zrak, keď bolo vidieť odozvu, ale ak si taký ako ja "hanblivý", tak veľa vody nenamútiš a máš to stratené
@kerrang@Azizi čo sú motýliky v bruchu? a máte sa za čo hambiť? Btw @Azizi ten dokoument som nenašiel :/ keď ho nájdem pošlem ti link. Aj ja by som si to rád ešte raz pozrel.
@Marjy77 fantázia? Načo by som si ju mal akože fotiť? Keby ju chcem mať silou mocou odfotenú tak si niečo vymyslím a opýtam sa jej či si môžem spraviť fotku lebo to a to a to... čo s tým má fantázia??? nechápem.
@marjy77 tak to máš veľmi skreslené predstavy o mužoch. snáď nebudem nadržaný z každej ženy čo sa mi páči veď na to ani nemám čas. na to aby som bol zo ženy sexuálne vzrušený ju musím vidieť minimálne v nohavičkách alebo vyzlečenú, alebo sa musíme niekolko minút bozkávať, alebo mi musí dať ruku do nohavíc. určite by ma nevzrušovala nejaká fotka oblečenej ženy - veď nemám 15 rokov preboha (a vlastne oblečené ženy ma nevzrušovali ani v 15tich).
@xxar3s Pokojne mi môžeš tykať, nevadí mi to, dokonca mám radšej keď mi ľudia tykajú ...no tak tie motýliky v bruchu sú obrazne také, že sa mi z baby ktorá sa mi takto páči zvýši tep, začnem sa viac potiť alebo dokonca aj červenať a pocity mám v duchu s ňou romantické, že ju objímam alebo držím v náručí, ale škoda len v duchu, lebo hanblivosť je u mňa sviňa ...teraz už jednak ani necestujem toľko vlakom, tak ich toľko až nevídam, no baby sa mi páčia rovnako, aj keď už som z nich už neni tak napichaný ako keď som bol mladší ...všetko sa vekom upravilo no.. ...no a hanbiť sa za výzor ani nemusím, skôr by som to pripísal nedostatku sebavedomia a tympádom tomu, takto babu osloviť, aby som sa nesklamal a týmto si ma baba asi musí zbaliť sama ...ak je pekná dosť, hanbím sa aj keď vnútro by jej chcelo kompliment povedať alebo nejako začať rozhovor
@xxar3s mám zdá sa pošramotené sebavedomie, bojím sa sklamania a tak sa týmpádom bojím aj osloviť naživo nejakú novú babu.. ...cez internet je to pohoda, to oslovím, lebo fungoval som a mal som s babami dopisovačky cez net a zoznamky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@Marjy77 fantázia? Načo by som si ju mal akože fotiť? Keby ju chcem mať silou mocou odfotenú tak si niečo vymyslím a opýtam sa jej či si môžem spraviť fotku lebo to a to a to... čo s tým má fantázia??? nechápem.