Oco zje a nič mu nie je nikdy.
Lebo niekedy predtým mal vo zvyku nakúpiť 15 jogurtov v akcii a potom hučať do mňa, prečo som ich nestihla zjesť. Keď mali ešte tak deň/dva záruku. Tak nech si ich je.
Tak prevažne býva aj po záruke dobrý, no najskôr ho vždy otvorím a presvedčím sa pohľadom a najmä čuchom, či je dobrý. Ak mi vonia, tak si ho dám a neriešim a zatiaľ som sa neotrávil som tu, a ani ma neprehnalo, takže nie vždy všetko po záruke je hneď na vyhodenie.
Ale v minulosti som takýto nerozmaznaný nebol, v minulosti by som ani jogurt deň po záruke pomaly nezjedol. No asi stárnem alebo som dospel do štádia pripravenosti dojedania po deťoch.
a čo tak že "podľa toho ako dlho po záruke, keďže viem že zo zákona musí byť záručná doba zhruba tak tretinu kratšia než reálne experimentálne overená trvanlivosť veci"?
plus ešte že "keď je to po záruke ešte aj vrámci tej doby kedy viem že to musí byť v pohode, tak proste opatrne, ochutnám, a podľa chuti viem, leboveď to je pointa toho prečo sa celý chuťový zmysel vyvinul"?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Lebo niekedy predtým mal vo zvyku nakúpiť 15 jogurtov v akcii a potom hučať do mňa, prečo som ich nestihla zjesť. Keď mali ešte tak deň/dva záruku. Tak nech si ich je.
Na druhej strane.... Dosť možné, že by som si to nevšimla
plus ešte že "keď je to po záruke ešte aj vrámci tej doby kedy viem že to musí byť v pohode, tak proste opatrne, ochutnám, a podľa chuti viem, leboveď to je pointa toho prečo sa celý chuťový zmysel vyvinul"?