ja sa bijem cely zivot, prva facka, ktoru som kedysi vlepil, bolo ked som mal rok a doniesli moju segru domov, polozili ju na postel, ja som pribehol, no a ako na privitanie som jej dal taku facku
@malapohroma Ja som minule dostal päsťou medzi nohy, lebo sme hrali takú hru a kto vyhral dával tomu kto prehral. =D Ja som pol hodiny sedel skrčený !!! =D
Ešte som sa nepobil, myslím tým ale poriadnu bitku, a nie detské hry alebo nejaký sparing... Niekedy mám ale také nálady, že by som rád niekomu rozbil hubu, no zatial sa kontrolujem
len keď som bola malá so sestrou , bratrancom a kamoškou sme sa tak hrávali .. sestra mi párkrát vyrazila dych a bratranec mi kopol do nosa z boku tak som mala monokel a ešte sme viedli vojnu medzi činžiakmi .. mlátili sme sa palicami
Kedysi som robil dlhšiu dobu vyhadzovača na všetkých zábavách v okolí takže som to mal prakticky v náplni práce ale našťastie som všetky zápasy vyhral bez ujmy.
tie "smajlíky" sú ako reťazová reakcia...napíše prvý smajíka,druhý nie a potom už všetci napíšu smajlíka...ľudia vy nemáte vlastný písomný názor...pochybujem že aj verbálny
keby len raz... už 1. krát v škôlke, keď mi jeden chalan zobral plyšáka
keď som bola prváčka, mala som poznámku: "Cez veľkú prestávku na dvore brutálne zaútočila na starších žiakov IV.A triedy. Prosím poučte svoju dcéru o násilnom správaní v škole." ale ja som ich v skutočnosti nezbila, ja som ich len zhodila zo stromu a oni si pri páde zlomili - 1. chalan ruku, 2. chalan rebro, 3. chalan zápästie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
teraz uz len s kamoskou zo srandy
ale inak furt skrabem, nebijem ani chlapcov
@sweetstar nie, to odkedy ma ako batoľa brávali na ozdravné pobyty do Pripjati.
A k téme.. áno. =D
coby ne!
ked jednemu spoluziakovi kopnem do clenku tak 10 minut nemoze chodit.. a kedze ma stale provokuje, stale ho kopem do clenku
ale past do nosa by som mu nedala na to ho mam moc rada
Radšej mi mohli kopnúť do členku. =D
(diplomaticky formulovane)
Nieeee, ja sa nebijem, ja? nikdy!
(štandardná odpoveď pred vyšetrovateľom)
apropo touto cestou pozdravujem PZSR, OKPZ Košice mesto na Pribinovej- držte sa chlapci a oddychujte, v piatok idem zas do mesta!
filip
Zbili ma.
A ja ich tiež.
keď som bola prváčka, mala som poznámku: "Cez veľkú prestávku na dvore brutálne zaútočila na starších žiakov IV.A triedy. Prosím poučte svoju dcéru o násilnom správaní v škole." ale ja som ich v skutočnosti nezbila, ja som ich len zhodila zo stromu a oni si pri páde zlomili - 1. chalan ruku, 2. chalan rebro, 3. chalan zápästie
tieto dve príhody si pamätám tak najviac