pobila som sa v hospodě s nejakou srbkou, ona mi skoro rozhmiaždila hrtan a ja som ju schmatla za vlasy o ojebala jej hlavu o stenu, veľmi veselé to bolo.
to sa síce neráta, ale takého zmrda v škôlke, všetkým robil zle a nikto mu neoponoval dostatočne, tak som mu dala pár faciek. bol úplne shook a utekal plakať za mamkou.
Raz po mne a sestre jeden (doat svalnaty) kokot z terasy v restauracii hodil sklennu flasku , tak som k nemu prikracala a vyliala mu vodu do ksichtu a zbil ma jak zito. Neviem ci sa to rata.
Iba na ZŠ so spolužiakom
Inac sa fyzickemu riešeniu konfliktov vyhybam, vlastne celkovo nemam rada konflikty a hadky preto niekedy aj klamem
A vazne si neviem predstavit, ze teraz ako dospely človek by som sa s niekym pobila
Na základke iba... Ale to nie s cudzou(so spolužiačku sme si metaforicky "skočili trosku do vlasov") . Na strednej som od jednej nemenovanej dostala facku... Na výške, jeden chalan mi dovolil ho zbit a to bol cudzí chalan koli jednej veci ale som rada ze som sa s ním nepobila... Netradičné spoznávanie nových ludi i keď niektori by si fakt zaslúži takú peknú facku zaslúženú(cca 2 osoby)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@notmehofejk bolo to zo 71,96732 m, potom sme to spolu merali
Si nadrbany ci?
Inac sa fyzickemu riešeniu konfliktov vyhybam, vlastne celkovo nemam rada konflikty a hadky preto niekedy aj klamem
A vazne si neviem predstavit, ze teraz ako dospely človek by som sa s niekym pobila
Ale už sa lepšie ovládam!
ale uz sa nebijem, je to trapne