14. Marca 2009 je na Hodzovom namesti v Bratislave o 13.00 ohlasana demonstracia - pochod "ZA NAROD". Ide o akciu, ktoru organizuju viacere neofasisticke ci neonacisticke skupiny, medzi ktorymi je aj zakazana strana a nedavno rozpustene o.z. Slovenska pospolitost. Nie je to prve podujatie, ktoru tito pani organizatori pripravuju - tieto akcie su vzdy rovnake a ich cielom nie je vyzva k narodnej hrdosti ako prezentuju, ale naopak vzdy sa tieto zhromazdenia zvrhnu v propagaciu totalitnej ideologie a demonstraciu sily neonacistickych skupin. Napriek rasistickym, sovinistickym ci fasistickym heslam v prejavoch tychto recnikov policia ani urady nezakrocia, ba co viac, az sa niekedy zda, ze policia s tymito ludmi sympatizuje a spolupracuje. Vsetkym je jasne o koho ide a vsetkym je jasne co su tito ludia zac - Neonacisti a neofasisti! Nasilnici a zlocinci, ktory maju na svedomi nejeden utok na nevinnych ludi. Preto je to na NAS Bratislavcanoch, a vobec vsetkych slusnych ludoch, ako sa proti nim nie len 14.Marca postavime a prehovorime!
Ohlasena demonstrancia, budu ujovia policajti doprevadzat lebo aj konkurencna strana ma pochod v ten isty cas
Ale sklamali ste ma, nejak kaslete na narod
prist tam a byt tam je to najmenej co mozem urobit aby som vyjadril nesuhlas s tym ze nam tu budu nacisti pochodovat po uliciach. ved to je chore. po skonceni tej offi casti ktoru monitoruju policajti ale uz neplanujem byt tam, bo to sa nazis rozlezu po meste a to este len bude dusno.
@12 v dnesnej dobe je to jedno a to iste. Vsetky tieto "fa" "na" - izmy reprezentuje jedna banda, co sa vyhlasuje za narodniarov a pri tom ani neovladaju gramatiku a spisovnu slovencinu. Ano takych nam tu treba.
@11 s tym moc nesuhlasim, napr tu v nitre uz je dost dlho ticho, odkedy zacali robit proti nim policajti akcie.
1. tí ľudia vôbec nevedia o čo ide, myslia si že ide o značky, symboly a všetko možné oni sú proste len menej inteligentní, aby som ich neurážala
2. hej štvú ma náckovia ktorí mlátia a zabíjajú nevinných ľudí, lenže to nerobia len náckovia, robia to aj obyčajní ľudia a nemusia byť náckovia, sú to ľudia ktorí nevedia riešiť situáciu inak ako násilím...
Co ja viem, mne sa nepaci, ze tam idu aj vsetci ti antifasisti, lebo v podstate o co ide neonacistom? Ved to je uplne zjavne, ze provokuju, chcu sa mlatit a antifasisticky zalozeni ludia sa tam hned nahrnu, no co ja viem..
Keby sa im nikto nepostavil na odpor, len si prejdu mestom, jasne, nie je to bohvieco, ale lepsie nez toto.. Tolko moj nazor.
velmi zle si to založil. nájdi si ich na FB a skopíruj to celé, nie? odporuje si už len názov s prvým príspevkom. ach dátum, miesto konania? nepotrebujem vedieť, kde sa stretávajú náckovia, ale kde je ten protidemonštrácia..
kolkí z vás sú tu aj skíni aj fašáci naraz?
a kolkí z vás viete detaily o fašizme /okrem slečny Soničky / a to o čom to SKUTOČNE BOLO?
@16 fredperry a s kým tam teda ideš...keď čítam na tvojom profile že oi, tak predpokladam, že v polokošielke za 3ku s venčekom im pôjdeš huby rozkopávať /nič proti teba a FP-milujem tu značku/...
@28 Fašizmus (po taliansky fascismo) je totalitná ideológia, resp. politické hnutie, antidemokratického a antiliberálneho zamerania. Fašistická ideológia vychádza z nacionalizmu, prípadne rasizmu.
Idem tam ako divak. Pozret sa ako sa budu zabavat nackovi (proti ktorim toho moc nemam) a aj ako sa nechaju vyprovokovat antifaci (ktori mi vlastne tiez nevadia). A potom si spravim vlasny nazor na to, co sa tam udialo, kto vsetko tam bol a podobne...
A osobne si myslim, ze viac sa biju antifaci, ako nackovia... Ale tak to je len moj nazor.
Jo a este ze nacek a fasek ani zdaleka nie je to iste. To len aby nedoslo k omylom. Faskou neznasam!
Ja by som povedal ze aj afaci a nackovia su jebnuta banda dementov
Neviem preco si tito tupci nedohodnu fight niekde na poli a nerozbiju sa tam sekerami. Potom by smwe tam pustili vlkov nech zozeru ten odpad a bolo by po probleme. Takto akurat skazia slusnym ludom sobotu...Kokoti
Sú trosky všetci ľudia čo si potrebujú niečo dokazovať násilím. Pripomenúť si tento pamätný deň je fajn to beriem, ale tipnem si, že tí fagani ani po ravde nevedeli prečo tam poriadne sú. (teda možno vedeli, ale uctiť si pamiatku 14.3. to nebolo) A antifáci tam boli len preto, že f/n si dovolujú takéto niečo. Sú to tiež banda sama o sebe Je to smutné, že sa niekto potrebuje utiekať k takému niečomu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale sklamali ste ma, nejak kaslete na narod
fasisti u nas maju zelenu, co je smutne..
cely tento stat je postaveny na hlavu
@11 s tym moc nesuhlasim, napr tu v nitre uz je dost dlho ticho, odkedy zacali robit proti nim policajti akcie.
2. hej štvú ma náckovia ktorí mlátia a zabíjajú nevinných ľudí, lenže to nerobia len náckovia, robia to aj obyčajní ľudia a nemusia byť náckovia, sú to ľudia ktorí nevedia riešiť situáciu inak ako násilím...
Keby sa im nikto nepostavil na odpor, len si prejdu mestom, jasne, nie je to bohvieco, ale lepsie nez toto.. Tolko moj nazor.
a keď tak, www.neprejdete.tk
Ja by som aj šiel, ale daleko
a kolkí z vás viete detaily o fašizme /okrem slečny Soničky / a to o čom to SKUTOČNE BOLO?
@16 fredperry a s kým tam teda ideš...keď čítam na tvojom profile že oi, tak predpokladam, že v polokošielke za 3ku s venčekom im pôjdeš huby rozkopávať /nič proti teba a FP-milujem tu značku/...
Inymi slovami
Fasisti=Podludia
Fasisti = Podludia
A osobne si myslim, ze viac sa biju antifaci, ako nackovia... Ale tak to je len moj nazor.
Jo a este ze nacek a fasek ani zdaleka nie je to iste. To len aby nedoslo k omylom. Faskou neznasam!
Neviem preco si tito tupci nedohodnu fight niekde na poli a nerozbiju sa tam sekerami. Potom by smwe tam pustili vlkov nech zozeru ten odpad a bolo by po probleme. Takto akurat skazia slusnym ludom sobotu...Kokoti