rad by som sa zucastil ale do bratislavy asi nebudem mat cas ist
ale akoze utratit niektorych psou a podobne nezmysli, to keby vazne taky zakon chvalili, tak to uz by bolo moc, to by som asi naozaj zacal vyuzivat vsetky svoje vedodomosti k niecomu velmi zlemu.....
nejdem ale suhlasim s tebou je to nenormalne chudaci psy nemozu za to ze niektory kkti co chcu byt akoze frajeri velky si svojich pitbulov atď. vychovaju tak aby utocili na ludi alebo nemozu za to ze niekto sa o svojho psa nestara a potom utecie lebo uz nevie co ma robit od zufalstva a niekoho dokuse alebo zabije ... vsetko je to chyba ludi !!! aj moj pes je to taka poulicna zmes no a stalo sa ze chcel utocit na ludi ale zabranili sme mu v tom a keby sme nezabranili radsej by som znasal dosledky ja ako by som ho dal utratit alebo nieco podobne no a tento zakon je neskutocna blbost
@anonn1234 a však netvrdím že ich je nejak veľa. zas mám susedku čo má bandoga a toho by si mohol na chleba natreť. a zas poznám nespočetné množstvo tých čo majú pitbulla len na vyslovené machrovanie. takže je to pre mňa trochu diskutabilné
súhlasím! Je to len ľudská blbosť! Tak ako si psa vychovajú, tak ho aj budú mať! Keď chcú psa na útočenie tak si ho tak aj vychovajú a pes si potom myslí že robí dobre! Oni za to nemôžu! môžu za to ľudia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale akoze utratit niektorych psou a podobne nezmysli, to keby vazne taky zakon chvalili, tak to uz by bolo moc, to by som asi naozaj zacal vyuzivat vsetky svoje vedodomosti k niecomu velmi zlemu.....