Dneska, 4. októbra, je svetový deň zvierat! Oslavuje sa od roku 1931, tento deň bol vybraný, lebo pripadá na sviatok svätého Františka z Assisi, ktorý bol veľkým milovníkom zvierat a je patrónom zvierat a ekológov.
hahaha, doma u mňa býva také dvojnohé neposlušné........
V Rajeckéj Lesnej je pri prameni živej vody (kto sa jej napije ozdravie, ale bez srandy) je socha sv.Františka z Asisi, chodíme tam s Máriom a modlíme sa za odpustenie naších hriechov.........filip
@pumaamravec jujky kačičku mám aj ja rád s nádivkou, minulý rok v Pezinku na vinobraní sme sa s Máriom dožrali a bolo nám zle tri dni a ešte k tomu ten burčák, keď si spomniem zbiehaju sa mi slinky....filip
@zajko30 ja som mala vcera pecenu kacicku, milujem stehienka, mnaaam a zrovna vcera mi kamoska hovorila ze bola v Pezinku na vinobrani a jedla tam kacicu a zevraj bola uplne dobre upecena dala by som si teraz
@greendgirl klikni na ten obrázok čo máš vo fotoalbume pravou myškou, klikni na vlastnosti, tam bude že adresa a bude začínať na http a končiť na jpg a to sem skopíruješ.
Tak, toto je môj pes Roko, je to border collie - asi najinteligentnejšia rasa psov, a jedno z najinteligentnejších zvierat na svete (nie Roko, ale všeobecne, borderky ) .... chodím s ním na cvičák, aj keď mna súťaže a na výstavy nechodíme, vyhral na agility súťaži minulý rok 1. miesto a tento rok druhé ♥♥♥
@zipporah nie dávala som tam link ešte aj na druhého, máme totižto dvoch. Ten prvý je mladší a strašne túlivý, stále by sa len hladkal.. a tento druhý je starší, našli sme ho v lese. Tiež je skrotený ale už nemá moc rada , ak ju niekto strašne obchytkáva
@jessiqa ďakujem už vyššie som písala..druhý link mi nedalo, mám dvoch. Ten druhý je inej farby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
hahaha, doma u mňa býva také dvojnohé neposlušné........
V Rajeckéj Lesnej je pri prameni živej vody (kto sa jej napije ozdravie, ale bez srandy) je socha sv.Františka z Asisi, chodíme tam s Máriom a modlíme sa za odpustenie naších hriechov.........filip
v noci hore a cez by to len spalo...
tie oči že ťa seknem do lítka......
Marcel
Tama
Biba
Lara
Aisha
Alice: (teraz je už trošku väčšia)
Mišo
Korgi
Ja s Medvedkom
hahahaha, si úžasna budem mať potomka.........dik filip
*/507710-foto.html
Bimboo
[img= » www.birdz.sk/webka/bellss7/f...
]
Steffanie
@salora : krásný psík
Džill
Bimboo
(snáď tu už tie obrázky budú )
">
» www.image-share.com/ijpg-382-110.ht...
toto je Megy:
a toto Ralfi:
a mam tam asi 13r !
» www.birdz.sk/webka/ada200246...
» www.birdz.sk/webka/misicka60...
a ten pavúk je krásny tiež, ešte odfotený na dobrom podklade...
áno, áno, oggi é San Francesco... nech je takých ľudí stále veľa... dušou som v Assisi, spomínam aj ja
Max
retardovaný kocúr
">
poniektorí z nich:
Falco
Stela
Gogo
Líštička
A ešte náš občasný hosť :
@Azizi Dakujem
a to nie sú všetci
» www.birdz.sk/webka/cupcake18...
Megie
Tak, toto je môj pes Roko, je to border collie - asi najinteligentnejšia rasa psov, a jedno z najinteligentnejších zvierat na svete (nie Roko, ale všeobecne, borderky ) .... chodím s ním na cvičák, aj keď mna súťaže a na výstavy nechodíme, vyhral na agility súťaži minulý rok 1. miesto a tento rok druhé ♥♥♥
a toto je môj druhý miláčik, Oscar
....milujem ich!!
@stormmast3r takého chcem!
@cocca-colla geniálny!
@hellium podobný jak môj Ocsar ale krajší ♥ tie oči!
@jessiqa ďakujem už vyššie som písala..druhý link mi nedalo, mám dvoch. Ten druhý je inej farby
Víc jejich fotek a videí najdete na: » zakrsly-kralicek.cz